Άρης: Κοντά σε αμυντικό χαφ

Αθλητικά


Οι κιτρίνομαυροι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με ξένο μέσο και θέλουν να έρθουν σε συμφωνία μαζί του, προκειμένου να ταξιδέψει άμεσα στη Θεσσαλονίκη.

Σε προχωρημένες συζητήσεις με ξένο μέσο βρίσκονται οι άνθρωποι του Άρη. Οι κιτρίνομαυροι, άλλωστε, ήθελαν να αποκτήσουν ένα αμυντικό χαφ και φαίνεται οτι έχουν επιλέξει, ανάμεσα στις προτάσεις που έχουν στα χέρια τους.

Ο Άλαν Πάρντιου έχει ενημερωθεί και αυτός για τη συγκεκριμένη περίπτωση και συμφώνησε, ενώ οι κιτρίνομαυροι βρίσκονται ήδη σε επαφές με τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπο του.

Αγωνία στο Βέλγιο – Χωρίς Λουκάκου στα δύο πρώτα ματς

Στόχος των ανθρώπων των κιτρίνομαυρων είναι να βρεθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η χρυσή τομή στις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να ταξιδέψει άμεσα στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και θα ξεκινήσει προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Θα πρέπει να σημειωθεί οτι ο Άρης θα κινηθεί πιθανότητα για την απόκτηση ενός ακόμα χαφ, αλλά και ενός επιθετικού κορυφής που θα πλαισιώσει τον Γκρέι.Πηγήin.gr