Ίλον Μασκ για τα δίδυμα: «Έκανα το καθήκον μου ως προς την υπογεννητικότητα!»

Lifestyle


«Κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω στην υπογεννητικότητα. Η μείωση των γεννήσεων είναι μακράν ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα», έγραψε ο ισχυρός άνδρας της Tesla 

Ο Ίλον Μασκ απάντησε στον λογαριασμό του στο μετά από δημοσίευμα του «Business Insider» ότι απέκτησε δίδυμα με κορυφαίο στέλεχός του, λίγο πριν γεννηθεί η κόρη του με την Grimes. Ο μεγιστάνας της Tesla φαίνεται να… μεγάλωσε αθόρυβα την οικογένειά του με τη Shivon Zilis τον Νοέμβριο του 2021.

«Κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω στην υπογεννητικότητα. Η μείωση των γεννήσεων είναι μακράν ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα», έγραψε. Μάλιστα, ο ίδιος πρόσθεσε και άλλα σχόλια, σε επόμενα «τιτιβίσματά» του, γράφοντας: «Κρατήστε τα λόγια μου, είναι, δυστυχώς, αληθινά και ελπίζω να έχετε μεγάλες οικογένειες και συγχαρητήρια σε όσους έχουν ήδη». 

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, τα δίδυμα γεννήθηκαν στο Όστιν του Τέξας. Τα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι τον Απρίλιο, ο Ίλον Μασκ και η Shivon Zilis, η οποία είναι διευθύντρια έργων στην εταιρεία του «Neuralink», ζήτησαν από ένα επαρχιακό δικαστήριο του Τέξας να αλλάξουν τα ονόματα των μωρών τους, ώστε να «έχουν το επώνυμο του πατέρα τους και να περιέχουν το επώνυμο της μητέρας τους ως μέρος του δεύτερου ονόματός τους».

Η Shivon Zilis

Όπως γράφει το «Business Insider», τα δίδυμα γεννήθηκαν μόλις λίγες εβδομάδες πριν ο Ίλον Μασκ και η Κλερ Μπουσέ, γνωστή ως Grimes, υποδεχθούν το δεύτερο παιδί τους, ένα κοριτσάκι, μέσω παρένθετης μητέρας τον Δεκέμβριο του 2021. Τα παιδιά του Μασκ με την Grimes έρχονται να προστεθούν στα άλλα πέντε παιδιά του: Griffin, Vivian Jenna, Kai, Saxon και Damian. Ο Μασκ, ο οποίος αυτή τη στιγμή βγαίνει με την ηθοποιό Natasha Bassett μοιράζεται τα παιδιά του με την πρώην σύζυγό του Justine Wilson. Αφού παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 2000, αυτός και η Καναδή συγγραφέας, υποδέχτηκαν τον γιο τους, Nevada Alexander, το 2002. Ο Nevada πέθανε με τραγικό τρόπο από το σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου, σε ηλικία μόλις 10 εβδομάδων.

Ο ισχυρός άνδρας μίλησε για το ζήτημα της πατρότητας και τη θεώρηση που έχει για το συγκεκριμένο θέμα σε συνέντευξή του στους «New York Times» το 2020. Εκεί ο ισχυρός άνδρας παραδέχθηκε ότι όταν τα παιδιά είναι μικρά, η συνεισφορά του, μάλλον, είναι μικρή… «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πολλά που μπορώ να κάνω. Όταν το παιδί μεγαλώσει, θα υπάρχει μεγαλύτερος ρόλος για μένα», αποκάλυψε τότε. «Νομίζω ότι απλά θα κάνω αυτό που έκανα και με τα άλλα μου παιδιά». 

Ο Μασκ δεν συζητά συχνά για τη δική του οικογένεια, αλλά στο ετήσιο Συμβούλιο Διευθυντών της Wall Street Journal τον Δεκέμβριο του 2021 είχε πει για το ζήτημα των γεννήσεων: «Νομίζω ότι ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους για την…Πηγή Skai