ΑΕΚ: Στο κόλπο για Γιόνσον και η Μίντιλαντ

Αθλητικά


Δημοσίευμα από τη Δανία βάζει στο παιχνίδι για την απόκτηση του Γενς Γιόνσον και τη Μίντιλαντ.

Ακόμη ένας μνηστήρας φαίνεται πως προέκυψε για τον Γενς Γιόνσον. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Ekstra Bladet» από τη Δανία, στο κόλπο για την απόκτηση του 29χρονου άσου για τον οποίο ενδιαφέρεται η ΑΕΚ έχει μπει και η Μίντιλαντ.

«Η Μίντιλαντ κυνηγάει τον Γιόνσον» αναφέρει ο τίτλος του ρεπορτάζ που συνεχίζει γράφοντας πως «Η Μίντιλαντ θα ήθελε να αποκτήσει τον Γιόνσον, ο οποίος όμως έχει την ευκαιρία να πάει στην ΑΕΚ, ενώ υπάρχουν και Ισπανοί μνηστήρες».

Στη συνέχεια αναφέρεται πως «πρώτη προτεραιότητα του παίκτη είναι να συνεχίσει στη La Liga, όμως πρόσφατα βρέθηκε κοντά στην ΑΕΚ. Μέχρι στιγμής δεν έχει κλείσει καμία συμφωνία ο Γιόνσον με κανέναν σύλλογο που να ενδιαφέρεται γι’ αυτόν. Η Μίντιλαντ είναι έτοιμη να του καταθέσει μία ελκυστική προσφορά, προκειμένου να δελεάσει τον παίκτη να επιστρέψει στη Δανία».

Στην ΑΕΚ ο παίκτης αναμένεται να απαντήσει μέχρι την Παρασκευή στην πρόταση που του έχουν καταθέσει οι «κιτρινόμαυροι» και είναι η καλύτερη οικονομικά που έχει μέχρι τώρα στα χέρια του.Πηγήin.gr