Ανακοίνωση – «βόμβα»: Οι 7 αποφάσεις του Δ.Σ της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Αθλητικά


Τι ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά το Δ.Σ.

Ξεκάθαρος ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης το βράδυ της Κυριακής από το αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού στις δηλώσεις που είχε κάνει από το «ερυθρόλευκο» προπονητικό κέντρο, μετά τα όσα απίστευτα συνέβησαν στη Λεωφόρο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και την «σφαγή» της ομάδας του μεγάλου λιμανιού από τον Γιάκομπ Κέλετ, είχε γνωστοποιήσει ότι θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο θα παρθούν αποφάσεις για το πώς θα πορευτεί ο σύλλογος από εδώ και πέρα.

«Θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο. Για να ακούσουμε τις απόψεις των Μελών και να αποφασίσουμε», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ένα Δ.Σ, που πραγματοποιήθηκε σήμερα (8/11), με την ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την ολοκλήρωσή του να ανακοινώνει τις 7 αποφάσεις που πάρθηκαν κατά τη διάρκειά του.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο πειραϊκός σύλλογος, το διοικητικό συμβούλιο με ψήφους 8-2 αποφάσισε την παραμονή της ομάδας στη Super League. Μια απόφαση, που όπως τονίζεται, πήρε σεβόμενο την επιθυμία της πλειοψηφίας του κόσμου του συλλόγου και την παγκόσμια αξία των αθλητών και προπονητών της ομάδας. «Θα συνεχιστεί η προσπάθεια της κατάκτησης του 48ου πρωταθλήματος και του 29ου Κυπέλλου», αναφέρουν οι Ερυθρόλευκοι.

Παράλληλα, το Δ.Σ αποφάσισε να προβεί στην υποβολή μήνυσης κατά συγκεκριμένων προσώπων που συγκρότησαν και λειτουργούν εντός του ελληνικού ποδοσφαίρου εγκληματική οργάνωση, αλλά και να επιμείνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην διερεύνηση της πορείας της ποινικής δικογραφίας, αναφορικά με εκβιάσεις και δωροδοκίες μελών των ΕΠΣ ανά την Ελλάδα.

Επίσης, αποφασίστηκε να κατατεθεί αίτημα για άμεση συνάντηση με τον Προϊστάμενο του Τμήματος Οικονομικού Εγκλήματος του Εφετείου Αθηνών, ώστε να ενημερωθεί η ΠΑΕ σχετικά με την πορεία της μηνυτήριας αναφοράς της ΠΑΕ κατά μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ενώ οι Ερυθρόλευκοι στην ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι θα προβούν σε καταγγελία στον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβουλίου του ΔΣΑ κατά του διορισμένου Προέδρου της ΕΠΟ κ. Π. Μπαλτάκου.

Το «ερυθρόλευκο» ΔΣ θα απευθυνθεί επίσης απευθείας στις υπερεθνικές Συνομοσπονδίες FIFA και UEFA εκθέτοντας προς αυτές όλες τις πράξεις…Πηγήin.gr