Ασημίνα- Survivor: Η γνωριμία με τον Χρήστο Δάντη και τα η διαφορά ηλικίας

Lifestyle


«Με τον Χρήστο είμαστε μαζί τρία χρόνια. Γενικά στη ζωή μου από κάποιες καταστάσεις με κάποια θέματα υγείας της οικογένειάς μου, είπα πως θα ασχολούμαι με το τώρα. Κι αν το τώρα με κάνει να χαμογελάω και να είμαι χαρούμενη, θα είναι αυτό που θα είμαι σήμερα. Αύριο μπορεί να μην είμαι. Μόνο το τώρα έχουμε», δήλωσε η πρώην παίκτρια του Survivor. 

Για τη γνωριμία της και σχέση της με τον Χρήστο Δάντη, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί για τη διαφορά ηλικίας τους, μίλησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Love It». 

«Ήμουν στην Κρήτη για προετοιμασία με τον στίβο. Είχε live και έχω είχα ανεβάσει τον “Θυμό” της Πάολα που είχε πει. Και τον είχα κάνει tag. Μου απάντησε στο story μου και πήγα για καφέ την επόμενη μέρα και ξαφνικά μου έστειλε μήνυμα να βγω έξω. Βγήκα και γνωριστήκαμε. Μετά βρεθήκαμε στην Αθήνα και βγήκαμε για ένα φαγητό και έτσι ξεκίνησε», ανέφερε η πρώην παίκτρια του Survivor περιγράφοντας τη γνωριμία της με τον τραγουδιστή. 

Και συνέχισε λέγοντας ότι «με τον Χρήστο είμαστε μαζί τρία χρόνια. Γενικά στη ζωή μου από κάποιες καταστάσεις με κάποια θέματα υγείας της οικογένειάς μου, είπα πως θα ασχολούμαι με το τώρα. Κι αν το τώρα με κάνει να χαμογελάω και να είμαι χαρούμενη, θα είναι αυτό που θα είμαι σήμερα. Αύριο μπορεί να μην είμαι. Μόνο το τώρα έχουμε». 

Σε ό,τι αφορά στα αρνητικά σχόλια που κάνουν για τη διαφορά της ηλικίας τους, η Ασημίνα τόνισε: «Επειδή δεν είχα επαφή μέσα στο παιχνίδι, αυτόν που έχουν στενοχωρήσει πιο πολύ ήταν ο Χρήστος. Εγώ που βγήκα, έπαθα ένα μικρό σοκ. Θα βγάλει και κακία και αγάπη ο κόσμος. Εμένα δε με απασχολεί γιατί ζω το τώρα. Οκ, μπορούσα να είμαι με έναν μικρότερο σε ηλικία και να μην ήμουν ευχαριστημένη. Ή εκείνος να μην ήταν ευχαριστημένος και να ήταν αλλού». 
 

Πηγή: skai.gr



Πηγή Skai