«Διώξτε την, μοιάζει να έχει πιεί 700 ποτά» – Αυτή είναι η θεατής που εξόργισε τον Κύργιο στο Wimbledon

Lifestyle


Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή του χθεσινού τελικού ώστε να απομακρύνουν μια θεατή από το γήπεδο καθώς του αποσπούσε την προσοχή

Έξαλλο έκανε μια γυναίκα θεατής τον Νικ Κύργιο, κατά την διάρκεια του χθεσινού τελικού του Wimbledon, όπου γνώρισε την ήττα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή ώστε να την απομακρύνουν από το γήπεδο καθώς του αποσπούσε την προσοχή από το παιχνίδι. Μάλιστα όπως είπε μοιάζει σαν να έχει πίει… 700 ποτά: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη στιγμή για εμένα και το έκανε ξανά, παραλίγο να μου κοστίσει τον πόντο. Είναι μεθυσμένη και εκτός εαυτού, διώξτε την. Ξέρω ακριβώς ποια είναι, αυτή που μοιάζει σαν να έχει πιει 700 ποτά».

Daily Mail

Όπως αποκάλυψαν σήμερα τα βρετανικά tabloids η «μεθυσμένη» οπαδός που εκνεύρισε τον Κύργιο είναι η 32χρονη Πολωνή, Ania Palus, δικηγόρος με ειδίκευση στα ιατρικά θέματα. Η ίδια εξήγησε ότι απλώς ήθελε να τον υποστηρίξει ενώ είχε… πιεί μόνο δύο ποτά: «Δεν είχα πιει 700 ποτά, είχα πιει δύο. Για εμένα φταίει η θερμοκρασία, δεν είχα καπέλο, ίσως το παράκανα, αλλά είχα μόνο καλές προθέσεις. Λυπάμαι πραγματικά. Πάντα λέει ότι ο κόσμος είναι εναντίον του, ήθελα να τον υποστηρίξω».

Το περιστατικό είχες ως αποτέλεσμα η γυναίκα να μεταφερθεί εκτός κορτ για περίπου 15 και ύστερα της επετράπη πάλι η είσοδος για να δει τη συνέχεια του τελικού

Πηγή: skai.gr

Πηγή Skai