Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 14 έως 20 Νοεμβρίου

Lifestyle


Διαβάστε τι πρέπει να προσέξετε αυτή την εβδομάδα 

Κριός

Βρείτε το πάθος που λαχταρά η ψυχή σας. Κάντε τα πράγματα που πάντα ονειρευόσασταν. Καιρός να ρισκάρετε. Σταματήστε να ανησυχείτε για το τι θα σκεφτούν οι άλλοι για τις ριζοσπαστικές ιδέες σας. Τα επίπεδα ενέργειας είναι υψηλά, χρησιμοποιήστε τα με σύνεση.

Ταύρος 

Ίσως συνδεθείτε με έναν παιδικό φίλο. Ή να πιάσετε τον εαυτό σας να αναπολεί τις παλιές καλές μέρες. Οι οικογενειακοί δεσμοί γίνονται ισχυρότεροι καθώς εκτιμάτε ο ένας τη διαφορετικότητα του άλλου με σεβασμό και καλοσύνη. Προσέξτε τις άσκοπες δαπάνες για πράγματα που δεν χρειάζεστε.

Δίδυμοι

Μια καλή εβδομάδα για αναδιοργάνωση και αναδιάρθρωση. Και αν υπάρχουν εκκρεμότητες, να τις κάνετε. Μην παρασύρεστε από τη δουλειά ώστε να ξεχάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μια καλή εβδομάδα για να ασχοληθείτε με τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και να βάλετε πλώρη προς αυτή την κατεύθυνση.

Καρκίνος

Κάντε ένα διάλειμμα. Δεν είναι τώρα η ώρα να βιαστείτε να πάρετε μια απόφαση ή να δώσετε μια απάντηση. Κάντε μια παύση, ηρεμήστε το μυαλό σας, ώστε να είστε απολύτως σίγουροι πριν μιλήσετε. Οι καθυστερήσεις στο χώρο εργασίας μπορεί να είναι απογοητευτικές, αλλά  αυτό συμβαίνει για κάποιο λόγο.

Λέων 

Εάν δεν εκφράσετε τις ανησυχίες σας ή ζητήσετε αυτό που πραγματικά σας αξίζει, κάποιος άλλος θα το κάνει. Να είστε ξεκάθαροι. Κάποιος δικός σας άνθρωπος μπορεί να χρειάζεται περισσότερα από έναν ώμο να κλάψει, σκεφτείτε πώς μπορείτε να τον βοηθήσετε. Μια ευχάριστη έκπληξη μπορεί να έρθει όσον αφορά έναν παλιό φίλο. Κάποιος που νομίζατε ότι ήταν χαμένος, σας εκπλήσσει με την επιστροφή του. Να προσέχετε πόσο τρώτε και πίνετε.

Παρθένος 

Ακούστε τα ένστικτά σας. Τα γεγονότα μπορεί να μιλούν από μόνα τους, αλλά αν νιώθετε κάτι άλλο, ακολουθήστε αυτή τη φωνή μέσα σας. Κάποιος μπορεί να μην είναι ειλικρινής μαζί σας στη δουλειά ή μια φίλη μπορεί να μην είναι αυτό που χρειάζεστε. Μιλήστε ανοιχτά αντί να σιωπήσετε για χάρη της ηρεμίας. Μερικές φορές χρειάζεται να ταρακουνήσετε τα πράγματα. Τα οικονομικά ζητήματα επιλύονται και οι παλιές οφειλές θα επιστραφούν, νωρίτερα από ότι περιμένατε.

Ζυγός

Ενώ νοιάζεστε για τους άλλους, μην ξεχνάτε τις ανάγκες σας. Χαρίστε σας μια εβδομάδα αυτοφροντίδας, βάζοντας όρια στους άλλους. Αν αναζητάτε εργασία μπορεί να χρειαστεί να αναβαθμίσετε τις δεξιότητές σας. Τα κέρδη αυξάνονται και το ηθικό σας επίσης.

Σκορπιός

Η ανησυχία σας για το τι πρόκειται να συμβεί δεν πρόκειται να δώσει λύσεις. Πρέπει να αφεθείτε και να εμπιστευτείτε τους άλλους λίγο περισσότερο. Οι οικογενειακές υποθέσεις φέρνουν ευτυχία όταν αποδεχόμαστε τις διαθέσεις κάποιου ως μέρος της ενηλικίωσης και σταματάμε να παίρνουμε τα πράγματα προσωπικά. Ένα θέμα υγείας θα μπορούσε να…Πηγή Skai