Εμβιλά: «Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία μας»

Αθλητικά


Ο Γιαν Εμβιλά μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Φράιμπουργκ και στάθηκε στο τι πρέπει να αλλάξουν οι «ερυθρόλευκοι».

Δεύτερη αρνητικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Europa League, με την ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν να ηττάται (0-3) από τη Φράιμπουργκ.

Μετά το τέλος του ματς ο Γιαν Εμβιλά δήλωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία και να εμφανιστούν πιο αποφασιστικοί στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Καραμπάγκ – Ναντ 3-0: Θρίαμβος των Αζέρων

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιαν Εμβιλά στην Cosmote TV:

«Νομίζω σήμερα δεν δείξαμε αποφασιστικότητα που πρέπει να έχεις σε τέτοια ματς. Πρέπει να έχεις περισσότερο από τα ματς του πρωταθλήματος. Πρέπει η αποφασιστικότητα να είναι μεγαλύτερη και από την επιθυμία και αυτό να το αποδεικνύεις.

Σήμερα δεν το κάναμε αυτό. Δεν μπορείς να παίζεις τέτοια ματς αν δεν είσαι αποφασισμένος να κάνεις τα πάντα.  Αυτό πρέπει να αλλάξει αν θέλουμε να πάμε καλύτερα. Αυτό που παρουσιάσαμε απόψε δεν αξίζει καθόλου στον Ολυμπιακό και ειδικά όταν παίζουμε εντός έδρας».

Για το πως μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση:

«Πρέπει να αλλάξει τελείως η νοοτροπία μας. Πρέπει να αισθάνεσαι λες και μπαίνεις σε πόλεμο. Δυσκολευόμαστε στο πρωτάθλημα, πόσο μάλλον στην Ευρώπη που το επίπεδο είναι πιο ψηλό είναι πολύ πιο δύσκολα. Πρέπει να είμαστε πολύ πιο αποφασιστικοί».

Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να προκριθεί:

«Φυσικά και μπορούμε, έχουμε 4 ματς μπροστά μας. Έχουμε όλες τις πιθανότητες. Πρέπει να αλλάξουμε και να αντιδράσουμε και να πάρουμε όλους τους υπόλοιπους βαθμούς στο γήπεδό μας και να παλέψουμε και εκτός έδρας. Μπορούνε να αλλάξουν τα πάντα».