Επαναλειτουργία του Ιατρείου αναφοράς Cοvid του Κέντρου Υγείας Καλλιθέας

Υγεία


«Είμαστε ικανοποιημένοι, που ένα πολύ λογικό αίτημα των Δήμων μας, επιλύθηκε, από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, σε σύντομο χρονικό διάστημα» δήλωσε ο Δημήτρης Κάρναβος.

Στις 5 Νοεμβρίου είχαμε γράψει για Αντιδράσεις για την αναστολή λειτουργίας του Ιατρείου Αναφοράς Covid στο Κέντρο Υγείας Καλλιθέας από τον Δήμο. Τα νεότερα είναι – σύμφωνα με τον Δήμο – ότι άλλαξαν τα δεδομένα και θα επαναλειτουργήσει το Ιατρείο αναφοράς Covid.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Δεσμεύτηκε η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνας Γκάγκα, για άμεση επαναλειτουργία του Ιατρείου αναφοράς Cοvid του Κέντρου Υγείας Καλλιθέας , στη συνάντηση που είχε τη Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 , στο Υπουργείο Υγείας, με τον Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο, τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο , τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής , Υγείας και Αλληλεγγύης Νέας Σμύρνης Παναγιώτη Γιατζίδη και τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών και θεμάτων Αλίμου Νίκο Αλεξόπουλο.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος δήλωσε:

«Είμαστε ικανοποιημένοι, που ένα πολύ λογικό αίτημα των Δήμων μας , επιλύθηκε, από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, σε σύντομο χρονικό διάστημα , έτσι οι Καλλιθεάτες και οι κάτοικοι των Νοτίων προαστίων, θα εξυπηρετούνται ξανά από το Ιατρείο αναφοράς Covid του Κέντρου Υγείας Καλλιθέας».Πηγήin.gr