Επιχειρείτε! Εντατικό Διήμερο Επιχειρηματικότητας και Συνεργασιών από τη ΝΔ στη Λάρισα

Πολιτική


Ομάδα στελεχών της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων πραγματοποίησε 18 διαφορετικές επισκέψεις και συναντήσεις με τοπικούς επιχειρηματίες, επαγγελματικούς φορείς και εκπροσώπους από καθιερωμένους και αναπτυσσόμενους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας στον νομό Λάρισας.

Η Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει τις στοχευμένες δράσεις της στο πλαίσιο της κεντρικής δράσης «Επιχειρείτε!».

Επίκεντρο αυτή τη φορά η ανάδειξη, κινητοποίηση και υποστήριξη των συνεργειών μεταξύ των επιχειρήσεων της ελληνικής περιφέρειας στο πλαίσιο του θεματικού άξονα «Συνεργασίες».

Σε ένα εντατικό διήμερο την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Ιουλίου, ομάδα στελεχών της Γραμματείας πραγματοποίησε 18 διαφορετικές επισκέψεις και συναντήσεις με τοπικούς επιχειρηματίες, επαγγελματικούς φορείς και εκπροσώπους από καθιερωμένους και αναπτυσσόμενους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας στον νομό Λάρισας.

Επικεφαλής της ομάδας ήταν ο Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων κ. Άκης Μπάφας, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Γραμματείας κ. Γιάννη Τριανταφύλλου, τον Αναπλ. Γραμματέα κ. Γιάννη Ρουκά, την Αναπλ. Γραμματέα και Συντονίστρια της δράσης «Επιχειρείτε!» κ. Έρη Τόκα, τον Συντονιστή του θεματικού άξονα «Συνεργασίες» της δράσης «Επιχειρείτε!» κ. Σάκη Παιδή, τον Συντονιστή του θεματικού άξονα «Εκπαίδευση» της δράσης «Επιχειρείτε!» κ. Πάρι Πάτση, τον Συντονιστή της δράσης «Συνομιλώντας» κ. Βασίλη Μιχαλόπουλο και την Συντονίστριας Απλούστευσης Διαδικασιών της Γραμματείας και Τομεάρχη Διοικητικής Ανασυγκρότησης ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας κ. Δώρα Μπλιούμη.

Αφετηρία των συναντήσεων ήταν η Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.) Λάρισας, με πρώτη συνάντηση αυτή με τον Πρόεδρο της ΒΙΠΕ, κ. Βαγγέλη Γκάγκο, Ιδιοκτήτη της Hellas Stones. Μια συνάντηση που επικεντρώθηκε τόσο σε θέματα υποδομών και ανάπτυξης της ΒΙ.ΠΕ. όσο και στις προγραμματισμένες επενδύσεις από τις βιομηχανίες της Λάρισας που αναμένεται να αιτηθούν χρηματοδότηση στο πλαίσιο των αναμενόμενων προκηρύξεων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην εταιρεία BETTINA ΑΕΒΕ, μια εταιρεία με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα και ευρύ πελατολόγιο στην Δυτική Ευρώπη, ο Πρόεδρος της οποίας -και…Πηγήin.gr