Ζυγός: Έξι στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν

Lifestyle


Αν είσαι Ζυγός – ή απλώς είσαι περίεργος και θέλεις να μάθεις περισσότερα γι ‘αυτούς – εδώ είναι τα 6 πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του ζωδίου

Ο Ζυγός συμμετέχει σε μεγάλες παρέες, βοηθά στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, αγαπά να γιορτάζει με κάθε ευκαιρία και μπορεί να είναι φίλος σου ανεξάρτητα από τις διαφορές σας.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αντιμετωπίζει τις δικές του ανασφάλειες, συναισθηματικές ανάγκες και καθημερινές μάχες. Για να τα λέμε όλα.

Έτσι, αν είσαι Ζυγός – ή απλώς είσαι περίεργ@ και θέλεις να μάθεις περισσότερα γι ‘αυτούς – εδώ είναι τα 6 πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του ζωδίου του Ζυγού που θα θέλεις να μάθεις.

1. Θέλεις να παίζεις δίκαια

Το σύμβολο του Ζυγού είναι μια ζυγαριά – βασισμένη κυριολεκτικά στη Ζυγαριά της Δικαιοσύνης – και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό. Οι Ζυγοί είναι παθιασμένοι με το δίκαιο. Όταν κάτι δεν είναι σωστό, δεν είσαι εντάξει με αυτό—και θέλεις να το διορθώσεις άμεσα.

2. Αποφεύγεις τις συγκρούσεις

Οι Ζυγοί είναι ικανοί να πάνε σε ένα εστιατόριο στο οποίο δεν θέλουν να φάνε απλώς για να διατηρήσουν την ηρεμία. Θα αποφύγουν τη σύγκρουση, σχεδόν εις βάρος τους. 

3. Αναζητάς την αρμονία

Είσαι φυσικός ειρηνοποιός. Αγαπάς το να είναι τα πράγματα σε μία ησυχία και αρμονία. Σου αρέσει η ουδετερότητα. Οι Ζυγοί πάντα προτρέπουν τους ανθρώπους να δουν την άποψη του άλλου και αυτό μπορεί να γίνει μια πολύ χρήσιμη δεξιότητα στη ζωή. Ναι, γι’ αυτό οι φίλοι έρχονται πάντα σε σένα για συμβουλές όταν τσακώνονται με τους άλλους.

4. Απολαμβάνεις τα καλύτερα πράγματα στη ζωή

Οι Ζυγοί «αγαπούν τα όμορφα πράγματα». Όλα για την αισθητική. Διακοσμείς, διαλέγεις ωραία έπιπλα, ωραία ρούχα. Σου αρέσει να ζεις σε έναν κόσμο με αισθητική, σε έναν κόσμο όμορφο. 

5. Κουβαλάς κάποιες ενοχές

ΟΚ, είσαι μια κοινωνική πεταλούδα που της αρέσει να χτίζει φιλίες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι χωρίς ελαττώματα. Οι Ζυγοί είναι κρυφοί επικριτές του εαυτού τους. Επειδή σου είναι πολύ εύκολο να μπεις στη θέση κάποιου άλλου, μπορεί να αισθανθείς άσχημα αν τρέφεις αρνητικά συναισθήματα προς οποιονδήποτε. Το σκέφτεσαι, συχνά κουβαλάς ενοχές και δεν ξέρεις τι να κάνεις μ αυτές. 

6. Ανεβάζεις τη διάθεση των άλλων

Λοιπόν, αν είσαι Ζυγός, το ξέρεις καλά. Οι Ζυγοί κάνουν τα πάντα να φαίνονται καλύτερα, λένε κάποιοι. Η ενέργειά σου είναι ένα νόμιμο όφελος τους άλλους γύρω. Κάνεις το περιβάλλον πιο φωτεινό και πιο συνεκτικό με το να βρίσκεσαι εκεί τριγύρω, και μπράβο σου. 

Διαβάστε ακόμη:

Layering στον αστράγαλο: Οι χειροποίητες αλυσίδες ποδιού που θέλουμε για φέτος το καλοκαίρι

7 τροφές που θα σε βοηθήσουν με τους πόνους της περιόδουΠηγή Skai