Ζώδια και διακοπές: Τα καλύτερα και τα χειρότερα που μπορεί να συμβούν

Lifestyle


Τι θα ήθελε και τι δεν θα ήθελε να συναντήσει το κάθε ζώδιο στις διακοπές του.

Για κάποιον «περνάω καλά ή άσχημα στις διακοπές» σημαίνει ατέλειωτη δράση, γνωριμίες και εναλλαγές εντυπώσεων. Για κάποιον άλλο αυτό ταυτίζεται με έναν ελάχιστο αριθμό μετακινήσεων, από την ξαπλώστρα στη θάλασσα και από εκεί στην ταβέρνα. Ο καθένας λοιπόν έχει τη δική του άποψη και οπωσδήποτε αυτό είναι και θέμα ζωδίου. Να τι θέλει και τι δεν θέλει να συναντήσει ο κάθε εκπρόσωπος του ζωδιακού κύκλου, εκεί όπου πηγαίνει να περάσει αυτές τις πολυπόθητες μέρες του καλοκαιριού.

ΚΡΙΟΣ

Τα καλύτερα του: Καμιά μέρα των διακοπών να μη μοιάζει με την άλλη, να μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό κάθε φορά. Να βρίσκεται σε ένα μέρος όπου να έχει δυνατότητα για «δυναμικές» ενασχολήσεις, όπως αλεξίπτωτο θαλάσσης, πλαγιάς και οτιδήποτε άλλο ιπτάμενο, μπαντζί τζάμπινγκ, τζετ-σκι. Και όπου να υπάρχουν άφθονοι θεατές, για να τον παρακολουθούν σε αυτά του τα εγχειρήματα.

Τα χειρότερά του: Οι οργανωμένες και προγραμματισμένες διακοπές. Τα ταξίδια με γκρουπ, όπου είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τους υπόλοιπους. Οι ουρές και οι καθυστερήσεις λόγω πολυκοσμίας στην ταβέρνα, στα μπαρ, στα δρομολόγια. Οι ερημιές, όπου δεν υπάρχει ψυχή να τον δει και να τον θαυμάσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα καλύτερά του: Ένα μέρος όπου μπορεί να κάνει τα πάντα, το μπάνιο του, τη βόλτα του, το φαγητό του, τη βραδινή του διασκέδαση, χωρίς να χρειάζονται πολλές μετακινήσεις. Ένα καθημερινό πρόγραμμα που να περιλαμβάνει όλα όσα τον ευχαριστούν, και που να το ακολουθεί χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές. (Όχι, δεν πρόκειται να βαρεθεί…) Και φυσικά ποιοτικό και ποικίλο φαγητό.

Τα χειρότερά του: Οι ακριβές τιμές. Να ξεκινά για κάπου χωρίς να έχει κλείσει δωμάτιο, στο στιλ «πάμε και κάτι θα βρούμε». Η έλλειψη ανέσεων, και ιδίως ένα σκληρό κρεβάτι που επιπλέον τρίζει, όταν κάνει σεξ. Η φασαρία από το περιβάλλον, όταν θέλει να κοιμηθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα καλύτερά του: Ένας «κομβικός» προορισμός, που με αφετηρία αυτόν να κάνει μικρές και μεγάλες εξορμήσεις σε διάφορα συναρπαστικά μέρη. Να κανονίζει πράγματα την τελευταία στιγμή, χωρίς πρόγραμμα. (Πάντα κάποιος θα βρεθεί να τον φιλοξενήσει, κάπου θα βρει εισιτήρια..). Ενδιαφέροντα άτομα, με τα οποία να γνωριστεί και να κάνει παρέα, έστω κι αν δεν είναι μόνος.

Τα χειρότερά του: Να έχει κακό σήμα στο κινητό και στο ασύρματο Ίντερνετ. Να βρίσκεται σε μια ερημιά, όπου να μην υπάρχουν άνθρωποι ολόγυρα, εκτός από κάτι Ινδούς εργάτες στα θερμοκήπια και κάτι Ρώσους τουρίστες, που δεν μιλάνε καμιά γνωστή του γλώσσα… Να μείνει καθηλωμένος όλες τις μέρες στο ίδιο μέρος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα καλύτερά του: Ένα όμορφο και ρομαντικό μέρος, που να του προσφέρει ησυχία και ανέσεις. Ακόμα καλύτερα αν έχει ξαναπάει εκεί, και ξέρει τι θα βρει. Να βρίσκεται κοντά σε θάλασσα, λίμνη,…Πηγή Skai