Η Άμπερ Χερντ προσλαμβάνει νέους δικηγόρους για να μην δώσει δεκάρα στον Τζόνι Ντεπ

Lifestyle


Η 36χρονη ηθοποιός θα πρέπει να καταβάλει στον πρώην σύζυγό της αποζημίωση άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων

Η Άμπερ Χερντ άλλαξε και πάλι δικηγόρους στην προσπάθειά της να αναγκάσει δύο ασφαλιστικές εταιρείες να αναλάβουν να χειριστούν την υπόθεση της πληρωμής για συκοφαντική δυσφήμιση στον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ.

Η 36χρονη ηθοποιός θα πρέπει να καταβάλει στον πρώην σύζυγό της αποζημίωση άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων καθώς το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι είχε δυσφημίσει τον πρώην σύζυγό της σε άρθρο που δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα το 2018. 

Η ηθοποιός προσέλαβε πρόσφατα τον Kirk Pasich στη νομική της ομάδα, σε μια προσπάθεια να πείσει τις ασφαλιστικές εταιρείες να καλύψουν το συγκεκριμένο ποσό. Το «Puck» ισχυρίζεται ότι τα έξοδα της Άμπερ Χερντ εκτοξεύτηκαν πάνω από 8 εκατομμύρια δολάρια, πριν καν ξεκινήσει η δίκη στη Βιρτζίνια. 

Η «μάχη» αφορά τις εταιρείες Travelers Commercial Insurance Company και New York Marine General Insurance Company. Η Travelers μήνυσε αρχικά τη New York Marine τον Ιούλιο του 2021 για να κερδίσει την επιστροφή των μισών εξόδων που δαπάνησε για την υπεράσπιση ενός πελάτη που αποδείχθηκε ότι ήταν η ηθοποιός. 

Οι ασφαλιστές μηνύουν επί του παρόντος την Άμπερ, για να αποφύγουν να συνεισφέρουν στον διακανονισμό για τη συκοφαντική δυσφήμιση, αφού η ηθοποιός του «Aquaman» πρέπει να καταβάλει στον Ντεπ περίπου 10,35 εκατομμύρια δολάρια, χρησιμοποιώντας έναν νόμο της Καλιφόρνιας που δεν υποχρεώνει τους ασφαλιστές να καλύπτουν «ηθελημένες πράξεις». 

Πηγή: skai.grΠηγή Skai