Η τεράστια δύναμη του Ολυμπιακού «τρέλανε» και τον Μαρσέλο

Αθλητικά


Η παρουσία 25.000 οπαδών του Ολυμπιακού στην υποδοχή του Μαρσέλο ήταν κάτι που δεν μπορούσε να… φανταστεί ο βραζιλιάνος σούπερ σταρ

Ο Ολυμπιακός έκανε μια τεράστια μεταγραφή με την απόκτηση του Μαρσέλο και η παρουσία ενός τόσο μεγάλου παίκτη στην ομάδα του Πειραιά φανερώνει και το όραμα που υπάρχει στο μεγάλο λιμάνι.

Όραμα για μεγάλες επιτυχίες, με τον Ολυμπιακό να βάζει πλώρη για να γράψει νέες σελίδες δόξας.

Για την αξία του Μαρσέλο δεν χρειάζονται πολλά λόγια, καθώς όλοι γνωρίζουν την απίστευτη καριέρα του βραζιλιάνου άσου.

Και δεν χωρά αμφιβολία πως ο Ολυμπιακός παρουσίασε με τον καλύτερο τρόπο το νέο του αστέρι, δείχνοντας σε όλο τον πλανήτη την τεράστια δυναμική που έχει.

Μια δυναμική που «πηγάζει» από έναν μοναδικό κόσμο, καθώς 25.000 οπαδοί των Ερυθρόλευκων πήγαν στο Καραϊσκάκη για να υποδεχθούν το νέο μεγάλο αστέρι της ομάδας τους.

Ο Βραζιλιάνος υποκλίθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού, λέγοντας πως δεν περίμενε να συναντήσει αυτή την ατμόσφαιρα, ότι δεν μπορούσε να φανταστεί τέτοια υποδοχή.

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός και η μεγάλη του δύναμη. Το «δέσιμο» που έχουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού με την ομάδα τους είναι κάτι μοναδικό και αυτό επιβεβαιώθηκε για πολλοστή φορά το βράδυ της Δευτέρας.

Ο διεθνής βραζιλιάνος σούπερ σταρ απόλαυσε την μυθική υποδοχή στο Καραϊσκάκη και η υπόκλιση στους φιλάθλους της ομάδας του Πειραιά είναι μιαν ακόμα αναγνώριση της δύναμης που έχει ο οργανισμός του Ολυμπιακού.

Λίγες ομάδες στον πλανήτη μπορούν ν’ αντλήσουν τόσο μεγάλη δύναμη από τον κόσμο τους. Και ο Ολυμπιακός μπορεί να υπερηφανεύεται γι’ αυτή τη μοναδική σχέση, καθώς το μεγαλείο του συλλόγου περνά από γενιά σε γενιά.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού «τρελάθηκε» με τη μεγάλη μεταγραφή του βραζιλιάνου σούπερ σταρ, αλλά είναι σίγουρο πως και ο Μαρσέλο «τρελάθηκε» με τους οπαδούς της ομάδας του Πειραιά.

Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά για τον Ολυμπιακό, από εκείνες τις βραδιές που κάνουν και σταρ σαν τον Μαρσέλο να υποκλίνονται.

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει το μέλλον και ενωμένος προχωρά για νέες επιτυχίες, για την κατάκτηση νέων τίτλων.Πηγήin.gr