Η motivational συμβουλή του Σεπτεμβρίου για κάθε ζώδιο

Lifestyle


Όλοι χρειαζόμαστε λίγη ενθάρρυνση για να ανέβει η διάθεση και να τα καταφέρουμε, και το κάθε ζώδιο έχει τον δικό του τρόπο προσέγγισης.

Κριός

Είσαι ζόρικη. Μπορεί να νιώθεις αδύναμη αυτή τη στιγμή, αλλά είσαι δυνατή κατά βάθος. Θα το περάσεις με τον ίδιο τρόπο που έχεις ξεπεράσει κάθε άλλο εμπόδιο που αντιμετώπισες μέχρι τώρα. Απλώς θυμήσου, επιτρέπεται να κλαις και να απελευθερώσεις τα συναισθήματα που έχουν συσσωρευτεί μέσα σου. Δεν χρειάζεται να τα κρατάς όλα μέσα.

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά σου θα αποδώσει και θα εκτιμηθεί. Παρόλο που μπορεί να νιώθεις ότι όλα όσα κάνεις είναι άχρηστα τελευταία, αυτό δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα. Ακόμα κι αν κανείς άλλος δεν βλέπει πόση προσπάθεια καταβάλλεις, θα πρέπει να το δεις εσύ. Θα πρέπει να το αναγνωρίσεις στον εαυτό σου. Και πρέπει να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου.

Δίδυμοι

Είσαι το αγαπημένο πρόσωπο του άλλου. Γιατί; Γιατί είσαι διασκεδαστική και υποστηρικτική και ξέρεις πώς να περνάς καλά. Είσαι πάντα γλυκιά με τους ανθρώπους γύρω σου, ακόμα και όταν δεν έχεις και τόσο καλή διάθεση. Η θετικότητά σου είναι ένα λαμπρό φως σε αυτόν τον κόσμο.

Καρκίνος

Έχεις μια τεράστια καρδιά, και παρόλο που αυτό σημαίνει ότι σπάει εύκολα, θα πρέπει να είσαι περήφανη για το πόσο ανοιχτή είσαι στην αγάπη. Θα πρέπει να είσαι περήφανη που μιλάς από καρδιάς και προσπαθείς να κάνεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα ευτυχισμένα. Σκορπίζεις τόση χαρά, ακόμα κι όταν αισθάνεσαι όχι και τόσο καλά. Κάνεις τόσους ανθρώπους να χαμογελούν γύρω σου.

Λέων

Είσαι ικανή για οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου. Παρόλο που μπορεί να αισθάνεσαι λίγο αποτυχημένη μερικές φορές, αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Είσαι τόσο ταλαντούχα και αφοσιωμένη, και αυτός είναι ένας θανατηφόρος συνδυασμός. Μπορεί να μην είσαι ακόμα εκεί που θέλεις να είσαι, αλλά φτάνεις εκεί εν τέλει. Πετυχαίνεις τον στόχο σου για αυτό λοιπόν μην τολμήσεις να εγκαταλείψεις τον εαυτό σου.

Παρθένος

Αξίζεις πολύ περισσότερα εύσημα από αυτά που παίρνεις αυτήν τη στιγμή. Γι’ αυτό πρέπει να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Δώσε στον εαυτό σου ένα χτύπημα στην πλάτη σαν αναγνώριση. Δες καθαρά και αποδέξου πόσο μακριά έχεις φτάσει γιατί δούλεψες πολύ σκληρά για να φτάσεις εδώ. Μην υποτιμάς όλη τη σκληρή δουλειά σου. Εάν κανείς άλλος δεν πρόκειται να αναγνωρίσει την προσπάθειά σου, τουλάχιστον θα πρέπει να το κάνεις εσύ κι έτσι σύντομα θα σε ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.

Ζυγός

Η αισιοδοξία σου είναι ένα όμορφο θέαμα. Είσαι ένα τόσο ευγενικό, γνήσιο, στοργικό άτομο. Παρόλο που υπάρχουν μέρες που νιώθεις εξαντλημένη, συνεχίζεις να προχωράς. Δίνεις τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο για αυτό και θα πρέπει να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου που παραμένει τόσο γλυκιά σε ένα σύμπαν που σε θέλει το αντίθετο. Θα πρέπει να είσαι περήφανη…Πηγή Skai