Κίνημα με Καρντάσιαν – Τζένερ κατά της «TikTokοποίησης» του Instagram – Αντιστέκεται η Meta 

Τεχνολογία


«Κάντε ξανά το Instagram Instagram» – Στην έκκληση απάντησε ο επικεφαλής του Instagram

Έχετε κουραστεί να ανοίγετε το Instagram και να αντικρίζετε μια πλημμυρίδα από βίντεο στη ροή σας; Δεν είστε οι μόνοι. 

Κίνημα κατά της… «TikTokοποίησης» της δημοφιλούς εφαρμογής ξεκίνησαν πάρα πολλοί χρήστες, εξ αυτών και διάσημοι όπως η Κιμ Καρντάσιαν και Κάιλι Τζένερ (έχουν αμφότερες πάνω από 600 εκατ. ακολούθους). «Κάντε ξανά το Instagram Instagram» είναι το σύνθημα που χρησιμοποιούν οι χρήστες. 

Το βάρος ενός ολοένα και πιο επιθετικού ανταγωνισμού  γίνεται τόσο αισθητό, που ωθεί  τη μητρική Meta να επανεξετάσει τους τρόπους με τους οποίους χρησιμοποιείται το περιεχόμενο, χρησιμοποιώντας όλο και περισσότερο την τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει αναρτήσεις στους χρήστες του και του Instagram. 

Η επιλογή να εμφανίζονται όλο και περισσότερα βίντεο στο τελευταίο δεν αρέσει σε όλους, και εκατομμύρια χρήστες ζητούν από το κοινωνικό δίκτυο να σταματήσει να αντιγράφει το TikTok. Οι χρήστες μπορούν να υπογράψουν σχετικό αίτημα. 

Στην έκκληση απάντησε (αρνητικά) ο επικεφαλής του Instagram Άνταμ Μοσερί. «Πρέπει να είμαι ειλικρινής. Πιστεύω ότι πολύ (περιεχόμενο) από το Instagram θα είναι βίντεο με την πάροδο του χρόνου», είπε σύμφωνα με τη Wall Street Journal. «Πρέπει να εξελιχθούμε γιατί ο κόσμος αλλάζει γρήγορα και πρέπει να αλλάξουμε μαζί του» επέμεινε.
 

Πηγή: skai.gr

Πηγή Skai