Καραπαπάς: «Όποιος πιστεύει αυτό το ανόητο τρολάκι…» (pics)

Αθλητικά


Ο Κώστας Καραπαπάς πήρε θέση στις φήμες για Πασχαλάκη-Βατσλίκ και όχι μόνο.

Ανάρτηση στο Instagram, με την οποία σχολίασε ποστ στο twitter το οποίο εμφάνιζε τον Ολυμπιακό να έχει συμφωνήσει με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη έκανε ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο Δ’ Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι δεν ισχύει όσα αναφέρονται για τον Ολυμπιακό και τον διεθνή τερματοφύλακα και ζήτησε από τους φιλάθλους των Πειραιωτών να μην εμπιστεύονται όσα γράφονται στα social media.

Ο παράγοντας των πρωταθλητών χαρακτήρισε «τρολάκι» τον συγκεκριμένο που ανέβασε στο twitter ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν «κλείσει» τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ενώ διέψευσε κατηγορηματικά όσα γράφονται στην ίδια ανάρτηση περί αποχώρησης του Βατσλίκ από τον Ολυμπιακό.

«Οποιος πιστεύει αυτό το πληρωμένο τρολάκι είναι από ανόητος ως… Για να τελειώνουμε με τις φήμες και με τους κουκουλωμένους του 5ευρου και κάθε είδους», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Επίσης όσοι ζείτε κουκουλωμένοι στο twitter και φτιάχνετε κλίμα με όποια… σκέφτεστε σας έχω νέα: Δεν είστε τόσο κουκουλωμένοι. Ούτε τόσο αόρατοι».

Δείτε τις αναρτήσεις του Κώστα Καραπαπά:Πηγήin.gr