Καρυπίδης: «Δεν περίμενα ότι θα αλλοιώνονται ξεδιάντροπα τα αποτελέσματα ακόμα και από το VAR»

Αθλητικά


Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του, στον πόλεμο που δέχεται, στα λάθη που έκανε, ενώ έστειλε μήνυμα στους οπαδούς του Άρη.

Ο Άρης εξακολουθεί να έχει στόχο το να κάνει πρωταθλητισμό και να πρωταγωνιστήσει. Αυτό ξεκαθάρισε με γραπτή του δήλωση ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης αναφέρθηκε, επίσης, στον πόλεμο που δέχεται ο ίδιος αλλά και η ομάδα του, παραδέχτηκε ότι και ο ίδιος έκανε λάθη, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς του Άρη.

Αναλυτικά η δήλωση του Θόδωρου Καρυπίδη:

«Μετά και το χθεσινό αποτέλεσμα θα ήθελα να τοποθετηθώ, αναφορικά με την ομάδα μας και την προσπάθεια που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια, ώστε ο ΑΡΗΣ να βρίσκεται εκεί που του αξίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το καλοκαίρι έθεσα τον πήχη στα επίπεδα που αρμόζει στην οντότητα του Συλλόγου μας, αλλά και στις δικές μου φιλοδοξίες. Και συνεχίζω να πιστεύω ότι ο ΑΡΗΣ θα πρέπει κάθε χρόνο να κάνει πρωταθλητισμό και να διεκδικεί τίτλους! Με μπάτζετ που μπορεί να συμβαδίζει με τα έσοδα του και το όριο συμμετοχής της οικογένειάς μου με βάση το FFP.

Αυτός πρέπει και αυτός θα είναι ο στόχος μου και ο στόχος του ΑΡΗ κάθε χρόνο. Πρωταθλητισμός. Τα προηγούμενα δύο χρόνια με τις τεράστιες αντιξοότητες που υπήρχαν σε όλα τα επίπεδα για όλες τις ομάδες, στη δική μας πολλαπλασιάστηκαν από… στημένες υποθέσεις, που στο παρελθόν θα έστελναν και πάλι τον ΑΡΗ στα… τάρταρα.

Κερδίσαμε σε όλες γιατί είχαμε το δίκιο με το μέρος μας. Με πολύ αγώνα, με πολλή μεγάλη φθορά, με αμφισβήτηση ακόμα και εντός των τειχών, με αβεβαιότητα κάθε μεταγραφική περίοδο, με πολλά χρήματα, που δαπανήθηκαν για τις περιπτώσεις των χρεών σε παλιούς παίκτες -που ουδεμία ευθύνη ή συμμετοχή είχε η νέα ΠΑΕ- αλλά και την ταλαιπωρία και τις μάχες για τις υποθέσεις Ντουρμισάι, Λάσκοφ, Παλαθουέλος.

Ήξερα και περίμενα ότι φέτος θα πρέπει να κερδίζουμε και τα… λάθη ορισμένων διαιτητών. Δεν περίμενα ότι θα έφταναν στο σημείο ξεδιάντροπα να αλλοιώνονται τα αποτελέσματα ακόμα και από το VAR. Κόκκινη στον Πάλμα την προηγούμενη εβδομάδα, κίτρινη χθες στον Τοράλ και καμία ειδοποίηση από το VAR. Χειρονομίες που υπάρχουν σε φωτογραφίες και βίντεο που δεν τιμωρούνται, κλήση και τιμωρία 2 αγωνιστικών σε Ζερβίνιο χωρίς…Πηγήin.gr