Κούντε: «Έχουμε καλή ομάδα, πάντα έχουμε το όνειρο του Champions League»

Αθλητικά


Αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους του Champions League δήλωσε ο Πιέρ Κούντε

Πίστη στον Ολυμπιακό έχει ο Πιέρ Κούντε. Ο μέσος των Ερυθρόλευκων μίλησε για το σύνολο των πρωταθλητών και ανέφερε πως το επίπεδο είναι πολύ καλό για να καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους του Champions League.

Ο Καμερουνέζος στάθηκε στο στόχο της πρόκρισης στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, καθώς τόνισε πως είναι αισιόδοξος ότι οι Πειραιώτες θα πάρουν ένα από τα εισιτήρια για τους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε στο Olympiacos TV:

«Φαίνεται πως χρειάζεται χρόνος ώστε οι παίκτες να βρουν το ρυθμό τους. Σήμερα είχαμε πολλές ευκαιρίες, παίξαμε ποδόσφαιρο κατοχής δημιουργώντας ευκαιρίες που είναι το πιο σημαντικό και πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της προετοιμασίας όλοι θα βρούμε το ρυθμό μας και θα σκοράρουμε, όμως για την ώρα δουλεύουμε, βρισκόμαστε στη διαδικασία της δουλειάς, η ομάδα είναι πολύ καλά. Καλύτερα από το τέλος της προηγούμενης σεζόν, είναι πιο δυνατή, δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Ο στόχος είναι όλοι οι παίκτες να βρούμε ρυθμό και να σκοράρουμε».

Πόσο αισιόδοξος είσαι για τη νέα σεζόν;

«Προσωπικά πιστεύω ότι η ομάδα είναι πολύ καλή. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα και πάντα έχουμε το μεγάλο όνειρο του Champions League. Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν, ώστε να δείξω τι μπορώ να κάνω. Χρειάζεται ομαδική δουλειά και θα συνεισφέρω όσο περισσότερο μπορώ».

Ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει πολλά από σένα γιατί είσαι ένας ποιοτικός παίκτης. Θα ήθελες να στείλεις κάποιο μήνυμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού;

«Δεν έχω κάποιο προσωπικό μήνυμα. Το μήνυμά μου είναι συλλογικό, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα όπου όλοι προσπαθούμε όσο περισσότερο μπορούμε και εύχομαι ειλικρινώς να μπορέσω να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα. Γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ και αυτός είναι ένας από τους μεγαλύτερους στόχους μου. Να δείξω το ταλέντο μου, να απολαύσω το παιχνίδι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίσω τίτλους με τον Ολυμπιακό».

Πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να προκριθεί στη φάση των ομίλων του Champions League;

«Ναι, γι’ αυτό ακριβώς δουλεύουμε αυτήν τη στιγμή. Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε και νομίζω ότι με την ποιότητα των παικτών και την…Πηγήin.gr