Λεωνίδας Λεουτσάκος: Όταν ένας αστυνομικός δεξιώνεται στο Γκολφ της Γλυφάδας τον Υπουργό του

Αθλητικά


Τα ερωτήματα που γεννά μια δεξίωση στο Γκολφ της Γλυφάδας από τον «αστυνομικό» Λεωνίδα Λεωτσάκο και τιμώμενο πρόσωπο τον προϊστάμενό του, υπουργό, Τάκη Θεοδωρικάκο

Μπορεί άραγε ένας Έλληνας αστυνομικός με τον μισθό του να ενοικιάσει το υπερπολυτελές «Γκολφ» της Γλυφάδας και να δεξιωθεί σε αυτό έναν Υπουργό της Ελληνικής Κυβέρνησης;

Προφανώς «όχι». Αρκεί φυσικά η κουβέντα να αφορά σε κάθε κανονικό Έλληνα αστυνομικό.

Ναι, έχει σημασία αυτός ο διαχωρισμός να γίνει προκαταβολικά καθώς στην ιστορία που ακολουθεί και ομολογουμένως έχει προκαλέσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και αντιδράσεις από το πρωί, πρωταγωνιστής δεν είναι ένας τυπικός εκπρόσωπος του νόμου. Εκτός αν υπάρχει και άλλος αστυνομικός, αν ξέρετε εσείς κάποιον, που να «υπηρετεί» τη θητεία του στην προεδρική καρέκλα της Super League 2. Στο τιμόνι του πιο βρώμικου πρωταθλήματος της Ευρώπης. Σε αυτό για το οποίο  ο Παγκόσμιος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (FIFPRO) πριν από μερικές εβδομάδες εξέδωσε κοτζάμ οδηγία για τα μέλη του: «Προσοχή, μην το πλησιάζετε»! Στο ίδιο που αν είχε ένα αστεράκι για κάθε φιρμάνι της Sportradar με ύποπτα προς χειραγώγηση παιχνίδια θα ήταν ο… ουρανός!

Αν κουβεντιάζουμε για έναν τέτοιο αστυνομικό, τότε φαίνεται πως τελικά όλα τα μπορεί.

Η δεξίωση στο Γκολφ Γλυφάδας

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ αθλητικής εφημερίδας (Sportday) το οποίο αναδημοσιεύουν και αρκετές ιστοσελίδες, ο Λεωνίδας Λεουτσάκος πριν από μερικά 24ωρα νοίκιασε τις «χλιδάτες» εγκαταστάσεις του «Γκολφ» της Γλυφάδας προκειμένου να διοργανώσει εκεί μια βραδιά προς τιμήν του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου. Μια εκδήλωση που τίμησαν με την παρουσία τους και άλλοι Υπουργοί της Κυβέρνησης, αλλά και βουλευτές.

Το τιμώμενο πρόσωπο όμως είναι που έκλεψε την παράσταση. Και τότε. Και σήμερα που η αποκάλυψη αυτής της υπόθεσης έχει προκαλέσει αναπόφευκτα πολλές και μεγάλες απορίες. Για το ηθικό ζήτημα και όχι μόνο.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι ο φυσικός προϊστάμενος του «αστυνομικού» Λεωνίδα Λεουτσάκου. Παράλληλα στην προσωπική του φρουρά υπηρετεί με απόσπαση και ο γιος Λεουτσάκος που είναι και εκείνος στο σώμα ως «ειδικός φρουρός».

Άρα  λοιπόν ο πατέρας Λεουτσάκος με το εισόδημα αστυνομικού…Πηγήin.gr