Με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου συμπορεύεται Δήμος Αιγάλεω

Πολιτική


Ο Δήμος Αιγάλεω υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, με σκοπό να συμμετάσχει σε προγράμματα που μεταξύ άλλων αφορούν και θέματα Πολιτικής Προστασίας.

Νέοι ορίζοντες ανοίγονται για τον Δήμο Αιγάλεω που πλέον θα έχει την υποστήριξη σε προγράμματα πολιτικής προστασίας και άλλα από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Στην αίθουσα της Συγκλήτου του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου πραγματοποιήθηκε η τελετή υπογραφής μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αιγάλεω και του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Εκ μέρους του Δήμου Αιγάλεω τη συμφωνία υπέγραψε ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας και εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Εξωτερικών Υποθέσεων Καθηγητής Μάριος Βρυωνίδης.

Κατά την τελετή συζητήθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις κοινών δράσεων για το αμέσως επόμενο διάστημα που περιλαμβάνουν ερευνητική συνεργασία σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα, κοινό σχεδιασμό προγραμμάτων επιμόρφωσης δημοσίων υπαλλήλων, συνεργασία σε προγράμματα πολιτικής προστασίας και άλλα.Πηγήin.gr