«Μπαμ» 3.000.000 € ο Παναθηναϊκός – Σλοβενική πηγή αναφέρει ότι αγόρασε τον Σποράρ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Αθλητικά


Ο Αντράζ Σποράρ υπογράφει 4ετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του

Ο Παναθηναϊκός έψαχνε επιθετικό. Και τον βρήκε. Όπως αποκαλύπτει η σλοβενική ιστοσελίδα EKIPA, οι Πράσινοι έφθασαν σε πλήρη συμφωνία με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του διεθνούς σλοβένου επιθετικού Αντράζ Σποράρ, ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα, για να ολοκληρώσει τη συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων και να υπογράψει στο Τριφύλλι.

Όπως αποκαλύπτουν οι Σλοβένοι, ο Σποράρ έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον Παναθηναϊκό και έρχεται στην Ελλαδα για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 4 χρόνων με τους Πράσινους.

Μάλιστα, γίνεται εκτενής αναφορά στο γεγονός ότι πλέον οι Πράσινοι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα του παρελθόντος, κατέκτησαν το Κύπελλο, επέστρεψαν στην Ευρώπη και ετοιμάζονται να διεκδικήσουν όσο περισσότερα πράγματα μπορούν στο πρωτάθλημα.

Ο Σποράρ, ο οποίος εκπροσωπείται από τον ίδιον ατζέντη με τον Άνταμ Γκνέζντα Τσερίν, τον επίσης διεθνή σλοβένο μέσο που αποκτήθηκε από τους κυπελλούχους πριν από λίγες εβδομάδες, αναμένεται να γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή του Παναθηναϊκού τα τελευταία σχεδόν δέκα χρόνια.

Συγκεκριμένα, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό που φθάνει τα 3.000.000 €, συν ποσοστό πώλησης του 28χρονου σλοβένου φορ.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο βασικός επιθετικός της εθνικής Σλοβενίας, με το συμβόλαιο που θα υπογράψει, θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ξεπερνώντας το 1.000.000 € σε ετήσιες απολαβές.Πηγήin.gr