Νάσος Ηλιόπουλος: «Στη ΝΔ έχουν αναλάβει και τα ρεπό των συνηγόρων του δολοφόνου Κορκονέα;»

Πολιτική


«Ας μας εξηγήσουν γιατί απάντησαν σε μια δήλωση, στην οποία δεν υπήρχε καμία αναφορά στη ΝΔ», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στη ΝΔ χαίρονται για την αποφυλάκιση του Ε. Κορκονέα τόσο πολύ που καρφώθηκαν», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, απαντώντας σε ανακοίνωση της ΝΔ, με την οποία το κυβερνών κόμμα σημείωσε ότι «με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ το δικαστήριο αναγνώρισε ελαφρυντικά στον Κορκονέα», καλώντας μάλιστα τον κ. Ηλιόπουλο να «αφήσει τα κροκοδείλια δάκρυα».

Και αυτό, επειδή ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει μια δήλωση για την απόφαση αποφυλάκισης του Κορκονέα, τονίζοντας πως «η δικαστική απόφαση δείχνει ότι για κάποιους αυτή η γενιά (του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου) θεωρείται αναλώσιμη».

«Απάντησαν σε δήλωση άσχετη με τη ΝΔ»

Ο Νάσος Ηλιόπουλος κάλεσε τη ΝΔ να «μας εξηγήσουν όταν μπορέσουν, για ποιο λόγο η γνώμη εισαγγελέα και των τριών δικαστών ήταν κατά της αναγνώρισης του ελαφρυντικού του πρότερου έντιμου βίου» και προσέθεσε: «Επίσης, ας μας εξηγήσουν γιατί απάντησαν σε μια δήλωση, στην οποία δεν υπήρχε καμία αναφορά στη ΝΔ». 

Για να καταλήξει χαρακτηριστικά: «Έχουν αναλάβει να κάνουν και τα ρεπό των συνηγόρων του δολοφόνου Κορκονέα;».Πηγήin.gr