Νέσμπεργκ: «Ευκαιρία που πρέπει να αρπάξεις ο ΠΑΟΚ»

Αθλητικά


Ο Ιβάν Νέσμπεργκ σε δηλώσεις του, υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ ήταν μια ευκαιρία που ήθελε να «αρπάξει», σημειώνοντας πως ο «δικέφαλος του βορρά» είναι πρόκληση

Ο ΠΑΟΚ, μετράει μέρες για την άφιξη του Ιβάν Νέσμπεργκ, του οποίου το συμβόλαιο με την Βαλερένγκα ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες. Με το τέλος αυτού, ο 26χρονος θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη ώστε να συναντήσει την νέα του ομάδα.

Κάτι που φαίνεται να περιμένει πως και πως, όπως ο ίδιος τονίζει σε δηλώσεις του σε κανάλι της Νορβηγίας. Μάλιστα χαρακτήρισε ως ευκαιρία που δεν θα μπορούσε να μην εκμεταλλευτεί, την πρόταση του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Νέσμπεργκ:

Όταν σου έρχεται μία τέτοια ευκαιρία, θέλεις να την αρπάξεις. Θα είναι δύσκολο συναισθηματικά αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ ευχάριστο να έχω μια νέα πρόκληση.

Μπορεί να μη γνωρίζω καλά την ελληνική γλώσσα, αλλά ξέρω αγγλικά, οπότε δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα στην προσαρμογή μου.

Ο νέος στόπερ του ΠΑΟΚ, αποκόμισε έναν τραυματισμό στο τελευταίο παιχνίδι που αγωνίστηκε με την Βαλερένγκα, ο οποίος όμως δεν ειναι σοβαρός. Ωστόσο είναι άγνωστο αν θα αγωνιστεί στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του ως την λήξη του συμβολαίου του.Πηγήin.gr