Νίκολα Πελτζ και Βικτόρια Μπέκαμ δεν τα πάνε καλά – Τι είπε σε συνέντευξη

Lifestyle


Η Νίκολα αποκάλυψε ότι η Βικτόρια την αγνοούσε για μέρες πριν από τον γάμο τους

Μέσα από ένα αποκλειστικό αφιέρωμα για την αμερικανική έκδοση του ιταλικού περιοδικού «Grazia», η σύζυγος του Μπρούκλιν Μπέκαμ, Νίκολα Πελτζ, έσπασε τη σιωπή της για τις διάφορες φήμες που υπάρχουν σχετικά με την κακή σχέση ανάμεσα στην ίδια και την πεθερά της, Βικτόρια Μπέκαμ.

Η Νίκολα αποκάλυψε ότι η Βικτόρια την αγνοούσε για μέρες πριν από τον γάμο τους. Μάλιστα, το πρώην «Spice Girl» επικοινώνησε με τη μητέρα της, για να της πει ότι το εργαστήριό της δεν μπορούσε να έχει έτοιμο το νυφικό, γι’ αυτό και αναγκάστηκε να αλλάξει σχεδιαστή. 

«Σχεδίαζα να φορέσω το νυφικό που θα μου έφτιαχνε η πεθερά μου και ήμουν πραγματικά τόσο ενθουσιασμένη. Ωστόσο, οι μέρες περνούσαν και η Βικτόρια δεν ανταποκρινόταν στις οχλήσεις μου. Κάποια στιγμή τηλεφώνησε στη μητέρα μου και της είπε ότι το ατελιέ της δεν μπορούσε να το κάνει», ανέφερε η Νίκολα Πελτζ. 

Σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν όλο αυτό το διάστημα και τις κακές σχέσεις που έχουν οι δύο γυναίκες μεταξύ τους, η Νίκολα ανέφερε ότι πληγώνεται βαθιά. 

«Όταν διαβάζω πράγματα που λένε για μένα και την πεθερά μου στενοχωριέμαι. Δεν είναι αλήθεια ότι δεν ήθελα να φορέσω το νυφικό της, αλλά ο κόσμος αυτό πιστεύει…». 

Η συγκεκριμένη συνέντευξη έρχεται λίγες ημέρες μετά το δημοσίευμα της βρετανικής ταμπλόιντ «Heat World», σύμφωνα με το οποίο η Βικτόρια, όπως γράφει, πιστεύει ότι η νύφη της παντρεύτηκε τον γιο της για το επώνυμό του και ότι «διψάει» για δόξα.

«Η Βικτόρια λέει ότι η Νίκολα δεν είναι το γοητευτικό κορίτσι που πρωτογνώρισαν. Δεν ήταν πραγματικά διάσημη πριν γνωρίσει τον γιο της. Σίγουρα, ήταν πλούσια, αλλά ήταν ηθοποιός με μερικές μικρές ταινίες στο όνομά της. Από τότε που παντρεύτηκε έναν Μπέκαμ, το προφίλ της εκτοξεύτηκε στα ύψη», σύμφωνα με το δημοσίευμα. 

 

Πηγή: skai.gr

Πηγή Skai