Νίκος Ανδρουλάκης: «Ένα πέναλτι ήταν αρκετό, ώστε να παραδεχθεί ο Μητσοτάκης ότι υπάρχει Predator στην Ελλάδα»

Πολιτική


Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι η παρακολούθησή του «βαραίνει τη διακυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, γιατί οργανώθηκε από το παρακράτος που στήθηκε μέσα στην ΕΥΠ από την εποχή του κ. Μητσοτάκη. Όμως, το παιχνίδι της εταιρείας ξεκίνησε επί ΣΥΡΙΖΑ και κλιμακώθηκε επί Νέας Δημοκρατίας».

Τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών για την υπόθεση των υποκλοπών σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100.3, όπου σημείωσε χαρακτηριστικά ότι κάποιοι δημοσιογράφοι «μας έλεγαν για εβδομάδες: ‘κουράσατε με αυτή την υπόθεση’ και ξαφνικά ξεκουράστηκαν οι συνάδελφοί σας και το έχουν κάνει πάλι πρώτο θέμα».

Μάλιστα, όπως υποστήριξε ο κ. Ανδρουλάκης, «ένα πέναλτι ήταν αρκετό, ώστε να βγει δημοσίως ο πρωθυπουργός και να παραδεχθεί πρώτη φορά ότι υπάρχει κέντρο παρακολουθήσεων Predator στην Ελλάδα», ενώ προσέθεσε πως «ένα offside αν έχουμε την άλλη Κυριακή, είναι ικανός να μας πει και ποιοι έχουν και διαχειρίζονται το παράκεντρο του Predator».

 Υποκλοπές: Έχει «καεί» το σενάριο συνεργασίας ΝΔ με ΠΑΣΟΚ; – Η απάντηση Μητσοτάκη και ο χρόνος που γιατρεύει πολλά

«Όσοι παρακολουθούνται να απευθυνθούν θεσμικά στη Δικαιοσύνη»

«Όταν έμαθα ότι υπήρχε τέτοιο ίχνος στο κινητό μου, το πρώτο που έκανα δεν ήταν να πάω σε δημοσιογράφους ή να φτιάξω αφηγήματα – αληθινά ή πλαστά – αλλά να πάω στην ελληνική δικαιοσύνη», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Και κάλεσε οποιονδήποτε θεωρεί ότι έχει παραβιαστεί η προσωπική του ζωή, το κινητό του, έχει πέσει θύμα παράνομης παρακολούθησης, «να περπατήσει τον δρόμο των θεσμών, της διαφάνειας και της δικαιοσύνης. Και όχι να υπάρχουν πίσω από το αλά καρτ απόρρητο του κ. Μητσοτάκη, πράγματα που ούτε μπορούν να επιβεβαιωθούν ούτε μπορούν να διαψευστούν».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Τι έπαθε ο κ. Μητσοτάκης; Χρησιμοποίησε το αλά καρτ απόρρητο στην περίπτωσή μου, για να κρύψει τις ευθύνες του παρακρατικού μηχανισμού που είχε στηθεί εις βάρος μου. Τώρα έρχονται κάποιοι άλλοι και το αξιοποιούν. Γράφουν ονόματα. Μπορεί να γράψουν 500, 1.000 ονόματα. Ποιος θα τους επιβεβαιώσει ότι είναι θύματα; Γι’ αυτό λοιπόν τον προκαλώ ξανά δημοσίως, με ευθύνη του να αρθεί το απόρρητο για να μάθει ο ελληνικός λαός την…Πηγήin.gr