Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: «Όλοι θέλουν το ΠΑΣΟΚ, αλλά όχι να κυβερνήσει – Εμείς θέλουμε να κυβερνήσουμε»

Πολιτική


Ο κ. Κωνσταντινόπουλος εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την παρουσία Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ και επανέλαβε πως οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την επομένη των εκλογών είναι ξεκάθαρες.

Στο OT FORUM του Οικονομικού Ταχυδρόμου, που διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ, μίλησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος ξεκίνησε την συνομιλία του με τους δημοσιογράφους δίνοντας μία είδηση, όπως είπε, αναφορικά με την συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση των υποκλοπών.

Ανδρουλάκης στη ΔΕΘ: Ο κ. Μητσοτάκης φοβάται πάρα πολύ το θέμα του Predator – Τι απάντησε στα μετεκλογικά σενάρια

Όπως είπε, «μαθαίνουμε από την Εξεταστική ότι ο κ. Κοντολέων (σ.σ. πρώην διοικητής ΕΥΠ) δήλωσε ότι δεν ενημέρωσε ούτε τον κ. Μητσοτάκη, ούτε τον κ. Γρηγοριάδη για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη και είπε, μάλιστα, ότι είναι προβληματισμένος, από πού το έμαθαν».

«Ωστόσο», σημείωσε με νόημα ο κ. Κωνσταντινόπουλος, «πρώτα παραιτήθηκε ο κ. Γρηγοριάδης και μετά ο κ. Κοντολέων».

Για την παρουσία Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ

Ερωτηθείς για την παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, στην 86η ΔΕΘ, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι βουλευτής από το 2009 και έχω δει όλους τους αρχηγούς. Δεν είχαμε δει τόσο κόσμο στο Βελλίδειο από πριν το 2010».

Προσέθεσε ότι «ο κ. Ανδρουλάκης απάντησε σε όλα τα θέματα» – εξάλλου, όπως υποστήριξε, «ο πρωθυπουργός ασχολείται μόνο με τον Ανδουλάκη και το ΠΑΣΟΚ» – «έβαλε τα διλήμματα, τον οδικό χάρτη και παρουσίασε τις κατευθυντήριες γραμμές για το επόμενο διάστημα, για τη συγκρότηση μιας σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης».

Σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό, θεωρώ ότι πετύχαμε τους στόχους μας, ανέφερε ο κ. Κωνσταντινόπουλος, και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ.

Για τις μετεκλογικές συνεργασίες

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ως βουλευτής του τρίτου κόμματος, όπως ήταν αναμενόμενο, δέχθηκε επίμονες ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους του OT FORUM για τις μετεκλογικές συνεργασίες και τις προθέσεις του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Όπως είπε, είναι «καθαρό» αυτό που είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, είπε «θέλω από την πρώτη Κυριακή…Πηγήin.gr