Ολυμπιακός: Από το γήπεδο στο αεροδρόμιο ο Ρέτσος

Αθλητικά


Στον πάγκο απόψε στο Βερόνα-Αταλάντα, στα ερυθρόλευκα αύριο και έτοιμος για τη 2η καριέρα του στον Ολυμπιακό

Μια υπόθεση win-win τόσο για τον Ολυμπιακό όσο για τον ίδιο τον Πάνο Ρέτσο. Ο 24χρονος αμυντικός αφήνει τα ξένα μετά από πέντε χρόνια και επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε έτοιμος για τη 2η καριέρα του και με την ελπίδα και πίστη πως και ο ίδιος θα βρει ξανά τον καλό του εαυτό φορώντας τα ερυθρόλευκα.

Όλα αυτά τα χρόνια άλλωστε, με εξαίρεση την πρώτη του σεζόν στην Λεβερκούζεν, οι ατυχίες και οι τραυματισμοί δεν τον άφησαν να φτάσει εκεί που αξίζει. Γέρος και δυνατός ξανά ο Πάνος Ρέτσος επιστρέφει στο μεγάλο λιμάνι μετά το σύντομο πέρασμα από τη Βερόνα, την οποία τίμησε και με το παραπάνω με τον επαγγελματισμό του. Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του συμβολαίου του όπως αποδεικνύεται στην πράξη.

Την προηγούμενη εβδομάδα έπαιξε βασικός με την Μπολόνια και ήταν και ο καλύτερος παίκτης της Βερόνα και απόψε θα είναι στον πάγκο της ομάδας στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Αταλάντα.

Στις 7:30 είναι ο αγώνας και με το που τελειώσει θα φύγει κατευθείαν για το αεροδρόμιο για να βρίσκεται τις πρώτες πρωινές ώρες στο Ελ Βενιζέλος ανοίγοντας το νέο κεφαλαίο της καριέρας του. Τη Δευτέρα θα περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί, και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψει το απόγευμα και στην Τρίπολη για να βρεθεί δίπλα στην ομάδα του στηρίζοντας την ψυχολογικά.

Από την Τρίτη θα είναι στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν για τα ματς που ακολουθούν, με τον ισπανό τεχνικό μάλιστα να πιστεύει πολύ στον Ρέτσο και στις πολύτιμες λύσεις που μπορεί να δώσει σε όλες τις θέσεις της άμυνας.