Ο Σαββίδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης: «Θέλω να αφήσω έναν ΠΑΟΚ αυτάρκη»

Αθλητικά


Μιλώντας σε Μπότο, Λουτσέσκου και στελέχη της ΠΑΕ, ο Ιβάν Σαββίδης έκανε λόγο για τεράστιο έλλειμμα, για αναγκαίες πωλήσεις, τους κάλεσε να είναι ενωμένοι, ενώ άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το δικό του μέλλον στον ΠΑΟΚ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον ΠΑΟΚ άφησε ο Ιβάν Σαββίδης! Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου είχε τηλεδιάσκεψη με Ραζβάν Λουτσέκσου, Ζοσέ Μπότο και μεγαλοστελέχη της ΠΑΕ όπου έδωσε το στίγμα για τη νέα σεζόν ενώ ανέλαβε και την ευθύνη του ευρωπαϊκού αποκλεισμού.

Η μεγάλη είδηση ωστόσο ήταν το γεγονός πως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από το κλαμπ τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «θέλω να αφήσω έναν ΠΑΟΚ αυτάρκη».

Όσα είπε ο Σαββίδης:

«Είναι δεδομένο ότι την πρώτη και κύρια ευθύνη την φέρνω εγώ. Είναι έτσι δομημένη η ζωή που στις αποτυχίες φταίει η κεφαλή, αλλά τις νίκες τις κατακτούν όλοι οι υπόλοιποι. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό και σας μιλώ σήμερα επειδή έχουν καταλαγιάσει τα έντονα συναισθήματα μετά τον αποκλεισμό.

Χρειάζεται να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς, να αναδιοργανώσουμε την ομάδα σε όλες τις δομές της. Περιμένω από όλους τις προτάσεις τους για τις αλλαγές και τις βελτιώσεις που χρειάζονται τα τμήματά τους.

Σύμφωνα με τη δική μου λογική εκτελώ τις μεταγραφικές εισηγήσεις που έχουν την απόλυτη έγκριση του προπονητή, μετά από την εισήγηση του αθλητικού διευθυντή. Θεωρώ εκ των προτέρων αυτονόητο ότι δεν θα συμφωνούμε πάντα, αλλά μέσα από τις διαφωνίες μας θα καταλήγουμε στις σωστές αποφάσεις για τον σύλλογο. Χρειάζεται να ισορροπήσει το ρόστερ και να πουληθούν ή να αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές που δεν είναι στα πλάνα του προπονητή.

Κανείς δεν έχει αντιληφθεί τον τρόπο με τον οποίο εγώ αναφέρομαι στη λέξη αυτάρκεια. Ο ΠΑΟΚ πριν από εμένα δεν ήταν ποτέ ενωμένος, στηριζόμενος σε δικά του στελέχη, σε δικούς του πόρους, σε δικό του σχέδιο. Μετά από εμένα θέλω να είναι έτσι. Μέχρι τότε εξασφαλίζω τη χρηματοδότηση για να διεκδικούμε υψηλούς στόχους. Στην πιο δύσκολη χρονιά παγκοσμίως, το φετινό έλλειμα είναι μεγάλο και θα εγγυηθώ εγώ την κάλυψή του. Αυτό, για να αντιλαμβάνεται ο καθένας, ότι όλες οι αστοχίες, καταλήγουν εκεί και καλύπτονται πάντα από εμένα. Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από την δημιουργία εσόδων για την…Πηγήin.gr