Πέθανε η ηθοποιός Charlbi Dean

Lifestyle


Ο τελευταίος μεγάλος της ρόλος ήταν στην ταινία “Triangle of Sadness”, που εντυπωσίασε φέτος στο φεστιβάλ των Καννών και κέρδισε το βραβείο του Χρυσού Φοίνικα. Μάλιστα τα γυρίσματα της ταινίας είχαν γίνει στην παραλία Χιλιαδού της Εύβοιας.

Σοκ προκάλεσε στο Χόλιγουντ και στην παγκόσμια μόδα, η είδηση του θανάτου της 32χρονης Charlbi Dean, της βραβευμένης με Χρυσό Φοίνικα ηθοποιού, που είχε κάνει λαμπρή καριέρα και ως μοντέλο.

Ο τελευταίος μεγάλος της ρόλος ήταν στην ταινία “Triangle of Sadness“, που εντυπωσίασε φέτος στο φεστιβάλ των Καννών και κέρδισε το βραβείο του Χρυσού Φοίνικα. Μάλιστα τα γυρίσματα της ταινίας είχαν γίνει στην παραλία Χιλιαδού της Εύβοιας.

Παράλληλα, η ηθοποιός, που έφυγε σε ηλικία μόλις 32 ετών, εμφανίζονταν για χρόνια και στην τηλεοπτική σειρά με ήρως κόμικς της DC  “Black Lightning”.

Η Charlbi Dean Kriek, όπως ήταν το πλήρες όνομά της, κατάγονταν από το Κέιπ Τάουν της Ν. Αφρικής και εργάζονταν ως μοντέλο από την παιδική της ηλικία, πριν ξεκινήσει καριέρα ως ηθοποιός.

Η  ηθοποιός έφυγε από τη ζωή λόγω αιφνίδιας ασθένειας (δεν έχουν αναοινωθεί επίσημα τα αίτια θανάτου της) όπως επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ της, χωρίς να έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες, πέρα από το γεγονός πως η Dean απεβίωσε τη Δευτέρα σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.Πηγή Skai