Παναθηναϊκός: Προθεσμία 24 ωρών στην Αλ Φατέχ για Βέλεθ

Αθλητικά


Προθεσμία 24 ωρών έδωσε την Αλ Φατέχ ο Παναθηναϊκός για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων. Άμεσα στο Πήλιο ο Ισπανός εάν δεν συμφωνήσουν οι Σαουδάραβες!

Ακόμη μια ανατροπή στην υπόθεση του Φραν Βέλεθ για τον Παναθηναϊκό.

Παρότι οι «πράσινοι» τα έχουν βρει με την Αλ Φατέχ για το τελικό ποσό της μεταγραφής, οι Σαουδάραβες «παίζουν»… παιχνίδια με τον τρόπο καταβολής των χρημάτων, κάτι που έχει φέρει νέα δεδομένα στην υπόθεση.

Το «τριφύλλι» ζήτησε εξ αρχής να γίνει άμεση εξόφληση των χρημάτων, ωστόσο η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν φέρεται να είναι πρόθυμη να κάνει κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει να γίνει άμεση πληρωμή, καθώς δεν θέλει να πέσει και πάλι… θύμα Σαουδάραβων, όπως είχε γίνει στο παρελθόν, με την υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού δεν υπάρχει καμία διάθεση υποχώρησης και μάλιστα φέρεται να δόθηκε deadline στην Αλ Φατέχ. Όπως προκύπτει, οι «πράσινοι» έχουν δώσει προθεσμία 24 ωρών στους ανθρώπους της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή.

Σε περίπτωση που τα «θέλω» του Παναθηναϊκού δεν ικανοποιηθούν, τότε ο Ισπανός στόεπρ θα ταξιδέψει άμεσα στο Πήλιο όπου βρίσκεται η υπόλοιπη ομάδα για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.Πηγήin.gr