Παφίλης για μήνυση Ανδρουλάκη: Έχει αποδειχθεί ότι οι μυστικές υπηρεσίες αλωνίζουν

Πολιτική


Ο Παφίλης τόνισε ότι είναι καταδικαστέα εκ των προτέρων τα φαινόμενα αυτά, ωστόσο υπογράμμισε το γεγονός ότι τα άλλα κόμματα τήρησαν «σιγήν ιχθύος» στις αλλεπάλληλες καταγγελίες του ΚΚΕ για τις συνακροάσεις στην έδρα της ΚΕ του Κόμματος

Στο θέμα των καταγγελιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, για απόπειρα παγίδευσης του κινητού τηλεφώνου του με λογισμικό παρακολούθησης, αναφέρθηκε ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος, σε τοποθέτησή του σε συζήτηση στην Ολομέλεια σχετικά με προτεινόμενες αλλαγές στον κανονισμό της Βουλής.

Ο Παφίλης τόνισε ότι είναι καταδικαστέα εκ των προτέρων τα φαινόμενα αυτά, ωστόσο υπογράμμισε το γεγονός ότι τα άλλα κόμματα τήρησαν «σιγήν ιχθύος» στις αλλεπάλληλες καταγγελίες του ΚΚΕ για τις συνακροάσεις στην έδρα της ΚΕ του Κόμματος.

 Μηνυτήρια αναφορά Ν. Ανδρουλάκη – Κακόβουλο λογισμικό στο τηλέφωνο του

Ποιος παρακολουθεί

Αναφορικά με το ερώτημα «ποιος παρακολουθεί», τόνισε ότι όπως ιστορικά έχει αποδειχθεί αυτές είναι οι μυστικές υπηρεσίες, όπως η CIA, MI6 κλπ., οι οποίες, όπως χαρακτηριστικά είπε, «αλωνίζουν».

Κατέκρινε επίσης το γεγονός ότι το συγκεκριμένο λογισμικό έχει κατασκευαστεί από ισραηλινή εταιρεία, ωστόσο ούτε η εταιρεία τιμωρήθηκε ούτε επιβλήθηκαν κυρώσεις στο Ισραήλ.

Κοροϊδία η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για το Ταμείο Ανάκαμψης

Αναφορικά με τις προτεινόμενες αλλαγές στον κανονισμό της Βουλής, ο Θ. Παφίλης στάθηκε ιδιαίτερα στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημιουργία Επιτροπής που θα «ελέγχει και θα τροποποιεί» το Ταμείο Ανάκαμψης.

Χαρακτήρισε την πρόταση «κοροϊδία» καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η κατεύθυνση του Ταμείου, το οποίο ο λαός θα το πληρώσει «χρυσό», καθώς προέρχεται από την υπερφορολόγηση των λαών της ΕΕ, θα αυξήσει το δημόσιο χρέος και έχει προαπαιτούμενα, δηλαδή αποτελεί ουσιαστικά ένα νέο μνημόνιο.

Με αυτό το σκεπτικό το ΚΚΕ θα ψηφίσει «παρών» επειδή δεν θέλει να καλλιεργεί τέτοιες αυταπάτες στον κόσμο.Πηγήin.gr