Πιτσιόρλας για Ρουμπάτη: «Κατέρρευσαν οι ψευδείς δικαιολογίες για την δήθεν έμμεση παρακολούθησή μου»

Πολιτική


Ο κ. Πιτσιόρλας, βασιζόμεμος σε «όσα δημοσιεύονται στα ΜΜΕ», στρέφεται κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ, ενώ ενημερώνει ότι θα προχωρήσει σε όλα τα νόμιμα μέσα για την υπόθεση της παρακολούθησής του.

Για «κατάρρευση των ψευδών δικαιολογιών» για την παρακολούθησή του, την περίοδο που διετέλεσε πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, κάνει λόγο σε γραπτή δήλωσή του ο Στέργιος Πιτσιόρλας.

Ο κ. Πιτσιόρλας, βασιζόμεμος σε «όσα δημοσιεύονται στα ΜΜΕ», στρέφεται κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ, Γιάννη Ρουμπάτη, κατηγορώντας για «ασύστολα ψεύδη» και «άθλια επιχείρηση σπίλωσης» και ηθικής του εξόντωσης.

 Οικονόμου για Ρουμπάτη: Άλλα προσδοκούσε ο Τσίπρας από την εξεταστική, άλλα αποκαλύπονται

Τι δήλωσε ο Ρουμπάτης

Θα πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ο κ. Ρουμπάτης διέψευσε με ανακοίνωσή του τις διαρροές για την κατάθεσή του ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, κάνοντας λόγο για «ρεσιτάλ παραπληροφόρησης.

Ωστόσο, παραδέχθηκε την παρακολούθηση του κ. Πιτσιόρλα.

Η δήλωση Πιτσιόρλα

«Μετά την κατάρρευση των ψευδών δικαιολογιών για την δήθεν έμμεση παρακολούθησή μου την περίοδο που διετέλεσα Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, σήμερα ο κύριος Ρουμπάτης – σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στα ΜΜΕ – παραδέχτηκε για πρώτη φορά ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής την άμεση παρακολούθησή μου και χρησιμοποιώντας ασύστολα ψεύδη, προέβη σε μια άθλια επιχείρηση σπίλωσης και ηθικής μου εξόντωσης», αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Στέργιος Πιτσιόρλας.

Επίσης, όπως ενημερώνει: «Έχω δώσει ήδη εντολή στον δικηγόρο μου να προχωρήσει σε όλα τα νόμιμα μέσα ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης, ώστε να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθούν όπου πρέπει οι ευθύνες για αυτήν την απίστευτη ιστορία».