«Πρόταση της ΑΕΚ στην Τζουργκάρντεν για Χίεν»

Αθλητικά


Δυναμικό μπάσιμο της ΑΕΚ για την απόκτηση του Ισάκ Χίεν αποκαλύπτουν οι Σουηδοί.

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται ο Ισάκ Χίεν. Οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνονται για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, με τους Σουηδούς να αποκαλύπτουν κρούση στην Τζουργκάρντεν για τον 23χρόνο παίκτη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Expressen, η ΑΕΚ χτύπησε την… πόρτα του σουηδικού συλλόγου, καταθέτοντας πρόταση για την απόκτηση του νεαρού αμυντικού. Μάλιστα, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για επαφές της Ένωσης με τον Χίεν, πράγμα που από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται.

Το συμβόλαιο του 23χρονου παίκτη με την Τζουργκάρντεν ολοκληρώνεται τον Δεκέμβρη του 2023 και όπως φαίνεται, οι… μνηστήρες ερίζουν για την απόκτησή του.

Οι Σουηδοί εμπλέκουν την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα στη μεταγραφική του υπόθεση, αναφέροντας μάλιστα πως ο Ισάκ Χίεν είναι μία από τις προτεραιότητες της ΑΕΚ.

«Μένει να δούμε πώς θα προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον ελληνικό σύλλογο, αλλά ο Χίεν είναι μία από τις προτεραιότητες της ΑΕΚ γι’ αυτό το καλοκαίρι, αν και υπάρχει ακόμη πιθανότητα αρκετοί σύλλογοι να υποβάλουν προσφορά για τον παίκτη», τονίζουν στη Σουηδία.

Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο ατζέντης του παίκτη, Μπλας Χοσέινι που ανέφερε πως «υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και έχουμε προσφορά για τον Χίεν» και επισήμανε πως «για εμάς είναι πολύ σημαντικό το επόμενο βήμα να είναι σωστό. Ο Ισάκ έχει τη δυνατότητα να εκπροσωπήσει την εθνική ομάδα της Σουηδίας στο μέλλον και ως εκ τούτου είναι σημαντικό το επόμενο βήμα να είναι σωστό».

«Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Χίεν. Δεν έχουμε κάνει διάλογο με την ΑΕΚ, ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι που έχουν δείξει συγκεκριμένο ενδιαφέρον, δεν το κρύβω. Ο Ισάκ είχε μια φανταστική εξέλιξη, πολλοί σύλλογοι τον ακολουθούν, αλλά δεν έχουμε διαπραγματεύσεις με κανέναν αυτή τη στιγμή. Έχουμε σημαντικά ματς αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, μεταξύ άλλων», είπε από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής της Τζουργκάρντεν, Μπόσε Άντερσον.

Στα 23 του, ο Ίσακ Χίεν δεν έχει ξεφύγει ακόμα από τη χώρα…Πηγήin.gr