Πρόταση της ΑΕΚ στη Σαχτάρ για Βιτάο

Αθλητικά


Η ΑΕΚ το παλεύει για τον Βραζιλιάνο αμυντικό της Σαχτάρ Ντόνετσκ και ψάχνει να βρει τη φόρμουλα με την ουκρανική ομάδα ώστε να τον αποκτήσει.

Ο Βιτάο είναι ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας και παρά το γεγονός πως πρόκειται για μία πολύ δύσκολη υπόθεση, φαίνεται πως η Ένωση το παλεύει. Σε δύο μέρες ολοκληρώνεται ο δανεισμός 22χρονου Βραζιλιάνου στόπερ στην Ιντερνασιονάλ και θα πρέπει να συζητήσει με την ουκρανική ομάδα για το μέλλον του.

Ο ίδιος θέλει καταρχάς να αποχωρήσει από τη Σαχτάρ λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στη χώρα και να βρει μία ομάδα με την οποία θα δεθεί για τα επόμενα χρόνια. Η ΑΕΚ φαίνεται πως έχει έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι θετικός στην προοπτική του Δικεφάλου και της Ελλάδας και αυτό που μένει είναι να βρεθεί η λύση με την ομάδα του.

Οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται να έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στη Σαχτάρ για δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν για το επόμενο καλοκαίρι και η διαπραγμάτευση είναι ανοιχτή. Οι Ουκρανοί θέλουν να τον πουλήσουν, αλλά θέλουν και να ικανοποιηθούν οικονομικά από το deal, με την ΑΕΚ πάντως να δείχνει έτοιμη για την υπέρβαση ώστε να κάνει δικό της τον διεθνή με τις μικρές ομάδες της Βραζιλίας άσο.

Από την άλλη βέβαια, στη Βραζιλία και στην Ουκρανία γράφουν ότι η Ιντερνασιονάλ επιθυμεί να κρατήσει τον Βιτάο για ακόμη έναν χρόνο, αλλά όπως προαναφέραμε ο ποδοσφαιριστής θέλει μία οριστική λύση που θα τον απεμπλέξει μία και καλή από τη Σαχτάρ.Πηγήin.gr