Πώς ο Βόρειος Δεσμός καθορίζει τη μοίρα μας κατά την Αστρολογία

Lifestyle


Σε αντίθεση με τους πλανήτες στον χάρτη που αντιπροσωπεύουν τις ιδιορρυθμίες ή τις συνήθειές μας, ο Βόρειος Κόμβος είναι ένα σημείο στο χάρτη που υποδεικνύει τον σκοπό της ζωής μας

Ενώ ο γενέθλιος χάρτης μπορεί να μας δώσει μια εικόνα για τα βασικά χαρακτηριστικά μας και οι θέσεις στους Οίκους μπορούν να αποκαλύψουν το στυλ επικοινωνίας μας, υπάρχουν πολλά ακόμα στοιχεία που ενισχύουν το αστρολογικό μας προφίλ.

Ένα από αυτά είναι γνωστό ως Βόρειος Κόμβος και μπορεί να αποκαλύψει το πεπρωμένο μας, σύμφωνα με την αστρολογία. Σε αντίθεση με τους πλανήτες στον χάρτη που αντιπροσωπεύουν τις ιδιορρυθμίες ή τις συνήθειές μας, ο Βόρειος Κόμβος είναι ένα σημείο στο χάρτη που υποδεικνύει τον σκοπό της ζωής μας.

Τι είναι ο Βόρειος Δεσμός;

Ο Βόρειος Δεσμός σύμφωνα με την αστρολογία καθορίζει τη μοίρα και τον πνευματικό σκοπό που προορίζεσαι να εκπληρώσεις. Συνδέεται με το κάρμα και είναι αποτέλεσμα όσων έμαθες σε προηγούμενες ζωές. Για να κατανοήσεις τον σκοπό του Βόρειου Δεσμού σου, πρέπει να γνωρίζεις τις ιδιότητες και του ζωδίου στο οποίο βρίσκεται.

Για παράδειγμα, εάν ο Βόρειος Δεσμό σου βρίσκεται στον αλτρουιστή Υδροχόο, ο σκοπός σου περιστρέφεται γύρω από τη βοήθεια στους άλλους και προς ένα προοδευτικό μέλλον. Έτσι, η μοίρα σου πιθανότατα σχετίζεται με την κοινωνική δικαιοσύνη, την πολιτική ή μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Πώς να βρεις τον Βόρειο Δεσμό σου

Για να βρεις τον Βόρειο Δεσμό θα χρειαστείς την ημερομηνία γέννησής σου, τον τόπο και την ακριβή ώρα. Αναζήτησε μία εφαρμογή αστρολογίας και με το αποτέλεσμα ανακάλυψε σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο δικός σου.

Βόρειος κόμβος στον Κριό

Τα ζώδια του Κριού είναι οραματιστές και συχνά μπαίνουν με πάθος σε όλα αυτά που κάνουν. Είναι προορισμένοι να ανταγωνιστούν για καλό, να ορίσουν τάσεις και να χρησιμοποιήσουν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες.

Βόρειος κόμβος στον Ταύρο

Οι Ταύροι είναι ρομαντικό ζώδιο της γης, επομένως έχουν συνήθως μια πρακτική αλλά πιο καλλιτεχνική προσέγγιση στη ζωή. Ο σκοπός τους περιλαμβάνει την εξερεύνηση της τέχνης, των σχέσεων και της άνεσης.

Βόρειος κόμβος στους Διδύμους

Οι Δίδυμοι είναι επικοινωνιακοί και περίεργοι από τη φύση τους. Είναι προορισμένοι να ακολουθήσουν την περιέργειά τους μέσω της διδασκαλίας και της μάθησης ή να εκφραστούν μέσω της γραφής ή της δημόσιας ομιλίας.

Βόρειος κόμβος στον Καρκίνο

Φουλ στην ενσυναίσθηση, ο Καρκίνος έχει να κάνει με τη φροντίδα των άλλων. Ο σκοπός τους είναι να υποστηρίζουν τους άλλους και να βοηθούν.

Βόρειος κόμβος στον Λέοντα

Οι Λέοντες είναι το δημιουργικό ζώδιο της φωτιάς που αγαπούν να βρίσκονται στο επίκεντρο. Είναι προορισμένοι να ζήσουν την καλλιτεχνική τους έκφραση και να διασκεδάσουν τους άλλους.

Βόρειος κόμβος στην Παρθένο

Οι Παρθένοι είναι…Πηγή Skai