Ρέτσος: «Εχουμε πολύ καλή ομάδα και το επόμενο διάστημα θα παίξουμε ως Ολυμπιακός»

Αθλητικά


Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα και το επόμενο διάστημα η εικόνα των πρωταθλητών θα βελτιωθεί.

Μεγάλη συνέντευξη του Παναγιώτη Ρέτσου φιλοξενείται στο match programme του παιχνιδιού του Ολυμπιακού με την Φράιμπουργκ για το Europa League (15/9, 19:45).

Ο διεθνής άσος μίλησε για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, αλλά και για τους στόχους του με την ερυθρόλευκη φανέλα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις που έκαναν οι Ερυθρόλευκοι, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες έχουν δημιουργήσει μια πάρα πολύ καλή ομάδα και το επόμενο διάστημα η εικόνα των πρωταθλητών θα βελτιωθεί και θα φτάσει στο επίπεδο που επιθυμούν οι οπαδοί τους.

Προανήγγειλε τη… βόμβα με Χάμες ο Ολυμπιακός (pics)

«Διαθέτουμε πάρα πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα προσαρμοστούμε το επόμενο διάστημα στα δικά μας θέλω και στο πώς πρέπει να παίζουμε ως Ολυμπιακός», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ρέτσου:

Πώς ζεις τη δεύτερη θητεία σου στον Ολυμπιακό μετά από πενταετή παρουσία στο εξωτερικό;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι μετά από 5,5 χρόνια και πάλι στον Ολυμπιακό. Ήμουν για πολλά χρόνια στην ακαδημία, έναν χρόνο στη μεγάλη ομάδα, οπότε δεν μου ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ. Μου είναι όλα πολύ οικεία, οπότε είμαι χαρούμενος. Έχουμε πολύ καλή ομάδα με αρκετούς Έλληνες, με πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Έχουμε ονόματα με παγκόσμιες και ευρωπαϊκές παραστάσεις, οπότε πιστεύω σε έναν πάρα πολύ δυνατό Ολυμπιακό».

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε τη Φράιμπουργκ. Έχοντας παίξει στη Γερμανία, τι στοιχεία θεωρείς ότι πρέπει να έχει η ομάδα μας για να κατακτήσει τη νίκη;

«Η Φράιμπουργκ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα της Γερμανίας. Έχει ξεκινήσει πολύ καλά εφέτος. Πρέπει να είμαστε 90 λεπτά σοβαροί, διότι έτσι είναι το στυλ ποδοσφαίρου στη Γερμανία. Δεν πρέπει να υπάρξει καθόλου χαλάρωση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να τους κερδίσουμε. Έχουμε καλύτερους ποιοτικά παίκτες, αλλά πρόκειται για έναν αντίπαλο που είναι συμπαγής, που δεν σταματά να προσπαθεί ανεξάρτητα από το αν βρίσκεται πίσω στο σκορ. Διαθέτει πολύ…Πηγήin.gr