Στρατηγική συνεργασία του Ερρίκος Ντυνάν με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης

Υγεία


Η σημαντική συμφωνία αποτελεί την αφετηρία για περαιτέρω συνεργασία του νοσοκομείου με την ΕΟΚ μέσα και την από κοινού οργάνωση δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Με μία στρατηγικού χαρακτήρα συμφωνία που εξασφαλίζει πλήρη ιατρική κάλυψη όλων των αθλητών και αθλητριών των Εθνικών Ομάδων μπάσκετ, τόσο σε διαγνωστικές εξετάσεις όσο και σε νοσηλεία, το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης χαράσσουν πλέον μια κοινή πορεία. Το Ερρίκος Ντυνάν είναι στο εξής «Επίσημος Υποστηρικτής των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης», με αποκλειστική συνεργασία στον τομέα της Ιατρικής περίθαλψης.

Με τη σύμβαση, διετούς διάρκειας σε πρώτη φάση, που συνυπέγραψαν στα γραφεία της ΕΟΚ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελος Λιόλιος και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ερρίκος Ντυνάν κ. Θέμος Χαραμής με τον γενικό διευθυντή κ. Γεώργιο Σκούρτη, εξασφαλίζεται στους διεθνείς μπασκετμπολίστες κάθε ηλικιακής κατηγορίας η δωρεάν παροχή υψηλής ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών σε ένα από τα πλέον σύγχρονα νοσηλευτικά κέντρα της χώρας, πιστοποιημένο από τον κορυφαίο διεθνή οργανισμό Joint Commission International (JCI). Σε αυτή τη διετία το Ερρίκος Ντυνάν θα είναι δίπλα στις εθνικές ομάδες στις μεγάλες διοργανώσεις του Ευρωμπάσκετ, του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, αλλά και των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 και θα στηρίξει το όραμα και τους στόχους της Ομοσπονδίας.

Η σημαντική συμφωνία, που εντάσσεται και στο πρόγραμμα κοινωνικών χορηγιών του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, αποτελεί την αφετηρία για περαιτέρω συνεργασία του νοσοκομείου με την ΕΟΚ μέσα και την από κοινού οργάνωση δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Με τη σχετική σύμβαση, μεταξύ άλλων, προβλέπεται:

  • Παροχή δωρεάν υπηρεσιών υγείας, τόσο διαγνωστικών όσο και νοσηλευτικών, για τις αποστολές των Εθνικών Ομάδων (αθλητές/αθλήτριες, τεχνικό επιτελείο, έφοροι, συνοδοί) όλων των ηλικιακών κατηγοριών (άνω των 14 ετών).
  • Διενέργεια του απαραίτητου ιατρικού ελέγχου πριν την έναρξη της εκάστοτε προετοιμασίας των αθλητών / αθλητριών των Εθνικών Ομάδων.
  • Πανελλαδική κάλυψη για την παροχή δωρεάν υπηρεσιών υγείας των αθλητών/ αθλητριών όλων των ηλικιακών κατηγοριών και των συνοδών τους που λαμβάνουν μέρος σε διοργανώσεις που…Πηγήin.gr