Συλλυπητήρια δήλωση της ΚΕΔΕ, για την απώλεια του Χαράλαμπου Σκούρτη

Πολιτική


Η ΚΕΔΕ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Χαράλαμπου Σκούρτη, που διετέλεσε για 20 χρόνια Δήμαρχος Χολαργού.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου και το ΔΣ της Ένωσης εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Χολαργού, Χαράλαμπου Σκούρτη.

Ο Χαράλαμπος Σκούρτης υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση ως δήμαρχος Χολαργού για 20 χρόνια. Ανέπτυξε έντονη και πολυεπίπεδη δράση  και τιμήθηκε με το Ανώτατο Βραβείο της πόλης του Χολαργού, το «Βραβείο Περικλέους». Με απόφαση μάλιστα του δημοτικού συμβουλίου, μετονομάστηκε το Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού, ένα από τα πολλά δικά του μεγάλα έργα, σε «Δημαρχείο Δημάρχου Χαράλαμπου Σκούρτη».

Ο πρόεδρος και το ΔΣ της ΚΕΔΕ εκφράζουν τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Δηλώσεις για τον Χαράλαμπο Σκούρτη έκανε και ο Ηλίας Αποστολόπουλος, Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού όπου εμφανώς συγκινημένος είπε μεταξύ άλλων:

Ο Χαράλαμπος Σκούρτης, ήταν στην κυριολεξία ο «Αρχιτέκτονας» του Χολαργού, αφού κατά τη διάρκεια της θητείας του, έγιναν στην πόλη μας πολλά και σπουδαία έργα, όπως σχολεία, παιδικοί σταθμοί, γήπεδα αθλοπαιδιών, παιδικές χαρές πλατείες, αποχετευτικό δίκτυο ομβρίων και πολλά άλλα.

Προσωπικά έχασα έναν δάσκαλο και έναν πολύ καλό φίλο.
Θερμά συλλυπητήρια στην αξιαγάπητη σύζυγό του, στα παιδιά και στα εγγόνια του.
Αιωνία η μνήμη του.Πηγήin.gr