Τα αντικείμενα που χρειάζεστε για να έχετε τον έλεγχο της υγείας σας

Υγεία


Αυτά είναι τα πέντε απαραίτητα διαγνωστικά όργανα που θα πρέπει να έχετε στο σπίτι για να έχετε πάντα την υγεία σας υπό έλεγχο.

Ένα από τα πολλά μαθήματα της πανδημίας είναι ότι πρέπει να ενεργούμε δραστικά για να προφυλάσσουμε την υγεία μας. Εκτός από τα περιοδικά τσεκ απ, απαραίτητα εργαλεία σε αυτήν την προσπάθεια, είναι ορισμένα αντικείμενα, γνωστά και ως διαγνωστικά όργανα για να παρακολουθούμε από την άνεση του σπιτιού μας βασικούς δείκτες υγείας και μπορούν να μας προειδοποιήσουν για οτιδήποτε αλλάξει στην φυσική μας κατάσταση.

Ποια διαγνωστικά όργανα χρειάζεστε στο σπίτι

Για παράδειγμα, ο σακχαρώδης διαβήτης, οι καρδιακές αρρυθμίες, η αρτηριακή υπέρταση, είναι μεταξύ άλλων σοβαρών μη μεταδοτικών χρόνιων παθήσεων που μπορούν να προληφθούν και να ανιχνευθούν εύκολα εάν διαθέτετε τα κατάλληλα όργανα.

Αυτές είναι λοιπόν, οι πέντε απαραίτητες συσκευές που πρέπει να έχετε στο σπίτι:

Ψηφιακή ζυγαριά

Η ζυγαριά αποτελούσε από πάντα ένα χρήσιμο εργαλείο για τον καλύτερο έλεγχο του σωματικού μας βάρους. Με τα νέα εξελιγμένα ψηφιακά μοντέλα κάνετε πολλά περισσότερα, καθώς μπορείτε να παρακολουθείτε ζωτικούς δείκτες υγείας χάρη στην υψηλή τους ακρίβεια.

Μια ψηφιακή ζυγαριά με προηγμένα χαρακτηριστικά σας επιτρέπει, μεταξύ άλλων, να παρακολουθείτε το σωματικό βάρος, το σωματικό λίπος, τον δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ), την μυϊκή και την οστική μάζα, τον βασικό σας μεταβολισμό.

Πιεσόμετρο

Είναι απαραίτητο να παρακολουθείτε την αρτηριακή σας πίεση στο σπίτι, ειδικά εάν έχετε ήδη διαγνωστεί με υπέρταση. Χρησιμοποιώντας το πιεσόμετρο, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε τα φάρμακά σας σωστά, ότι έχετε με ακρίβεια τα δεδομένα για τα επίπεδα της πίεσής σας και ότι είστε συνεπείς με τις οδηγίες του γιατρού σας.

Το ψηφιακό πιεσόμετρο «κρατά» τα δεδομένα σας και παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας σας όποτε θελήσετε, χάρη στην εύκολη και πλήρως αυτόματη χρήση του. Απλώς το εφαρμόζετε σωστά στο χέρι σας και βλέπετε κάθε πληροφορία στην οθόνη του.

Οξύμετρο

Το παλμικό οξύμετρο έγινε ζωτικής σημασίας εν μέσω πανδημίας. Αν δεν το γνωρίζετε ήδη, είναι μια μικρή συσκευή που εφαρμόζει στο δάχτυλό σας και μετρά τα επίπεδα οξυγόνωσης στο αίμα και τον καρδιακό σας ρυθμό….Πηγήin.gr