Τι απαντά ο Άδωνις στον Πολάκη για την παρέμβαση του Ρουβίκωνα

Πολιτική


Απάντηση στα σχόλια του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης – «΄Ετσι θα πάμε σε εκλογές, με το ”σκάσε”;»

Απάντηση μετά την ειρωνική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, αναφορικά με την παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του, έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε μεν στη συγκράτηση των τιμών και σε άλλα προϊόντα που φέρνει το καλάθι του νοικοκυριού ωστόσο δεν παρέλειψε να δώσει τη δική του απάντηση στην σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του μέσω των social media ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Πολάκης, αναδημοσιεύοντας μία φωτογραφία από την παρέμβαση του Ρουβίκωνα, έγραψε χαρακτηριστικά: «Σοκ και δεος… Ο τρόμος πάνω από την πόλη… Τα μακαρόνια να’ ναι 6».

  •  ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ καταδικάζουν την παρέμβαση Ρουβίκωνα στο σπίτι Γεωργιάδη

Και ακολούθησε άλλο ένα tweet: «Αδωνη, πάρε τη σκούπα, μάζεψε τα τρικάκια, φτιάξε καμιά μακαρονάδα, και βγάλε το σκασμό! Όταν οι ακροδεξιοί σου ακόλουθοι και ψευτοπατριώτες πέταγαν πυρσούς και πέτρες στα σπίτια των βουλευτών μας δεν σε είδα να συγκινηθείς. Γελοίε, που έβγαλες και ανακοίνωση – διάγγελμα για πέντε χαρτάκια και τρία μακαρόνια», έγραψε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτησή του.

Ο υπουργός Ανάπτυξης στα τελευταία λεπτά της συνέντευξης παρέθέσει την προσβλητική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη. «Κύριε Τσίπρα, είναι πολιτισμένη συμπεριφορά αυτή από βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου και πρώην υπουργό; Ο ΣΥΡΙΖΑ το καταδίκασε αλλά τον αφήνει να τα λέει. Θα πάμε έτσι σε εκλογές;», διερωτήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η αναφορά του Άδωνι Γεωργιάδη στα τελευταία λεπτά της συνέντευξης – Δείτε το βίντεο