Τι σημαίνει ο Ήλιος, η Σελήνη και ο Ωροσκόπος σου

Lifestyle


Παρόλο που μπορεί να είσαι Τοξότης, αντί να είσαι εξωστρεφής και αυθόρμητη, να είσαι πιο ήσυχη και σοβαρή και υπάρχει βάσιμος λόγος για αυτό.

Παρόλο που ξέρουμε το ζώδιο μας και μαζί τα γενικά χαρακτηριστικά του, τα οποία συνήθως ταυτίζονται με τον χαρακτήρα μας, υπάρχει πάντα μία μικρή απόκλιση όπου δεν ταιριάζει με αυτό που περιγράφει το ωροσκόπιο μας και συχνά απορούμε γιατί.

Λοιπόν, υπάρχει λόγος για αυτό. Το -ηλιακό- ζώδιο στο οποίο ανήκεις στην πραγματικότητα δεν σου δίνει την πλήρη εικόνα, αφού ο καθένας έχει πολλαπλές τοποθετήσεις στο γενέθλιο χάρτη που συνθέτουν την προσωπικότητά του. Για αυτό τον λόγο πρέπει να τον διαβάζουμε, γιατί έτσι μπορεί να βρούμε εξήγηση στο γιατί σχετιζόμαστε με άλλα ζώδια ή γιατί δεν αισθανόμαστε σαν το ζώδιό μας.

Εκτός από το ζώδιο του Ήλιου λοιπόν, οι άλλες κύριες αστρολογικές τοποθετήσεις που αποτελούν τον πυρήνα του ποιος είσαι είναι η Σελήνη και ο ωροσκόπος. Αν λοιπόν ξέρεις μόνο για το ηλιακό σου ζώδιο, διάβασε παρακάτω όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να διαβάσεις τον γενέθλιο σου χάρτη.

Καταρχήν είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως τα ζώδια χωρίζονται σε κάποιες ομάδες, τα στοιχεία, τα οποία σχετίζονται με τα κίνητρα, τις αξίες και κάποιες ιδιότητες ορισμένων ζωδίων και είναι αρκετά σημαντικό να ξεκινήσεις μαθαίνοντας αυτά.

Για να βρεις τον Ήλιο, τη Σελήνη και τον Ωροσκόπο σου, μπορείς απλά να μπεις σε μια εφαρμογή γενέθλιου χάρτη και να βάλεις την ακριβή ώρα γέννησής σου, ημερομηνία γέννησης, τον τόπο γέννησης και θα έχεις αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Το ζώδιο του Ήλιου , είναι το ζώδιο που γνωρίζουν οι περισσότεροι αφού χρειάζεσαι μόνο την ημερομηνία γέννησής σου για να το βρεις. Είναι αυτό που λέτε στους ανθρώπους όταν ρωτούν ποιο είναι το ζώδιό σου – «Είμαι Ταύρος» ή «Είμαι Καρκίνος».

Ο Ήλιος αντιπροσωπεύει την ταυτότητά σου, την αίσθηση του εαυτού σου και το εγώ σου. Το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο Ήλιος σου δείχνει τί σε παρακινεί και σε οδηγεί, και μπορεί επίσης να δείξει πώς εκφράζεσαι καθώς και πολλά άλλα χαρακτηριστικά.
Δεν είναι απαραίτητο να ταυτίζεσαι από την αρχή με το ηλιακό σου ζώδιο, αφού πολλές φορές παρατηρούμε την κλίση προς αυτό σε μεγαλύτερη ηλικία.

Τι μπορεί να σημαίνει αν ο Ήλιος σου είναι στη κάθε ομάδα στοιχείων;

– Αν είναι ο Ήλιος στα ζώδια της Φωτιάς: Ισχυρή προσωπικότητα, ευθύς, εξωστρεφής, πιστή
– Αν είναι ο Ήλιος στα ζώδια της Γης: Εργατική, υπεύθυνη, ρεαλίστρια, αξιόπιστη
– Αν είναι ο Ήλιος στα ζώδια του Αέρα: Κοινωνική, με αγάπη για τη μάθηση, πάντα σκέφτεσαι και πάντα θες να δοκιμάζεις κάτι νέο
– Αν είναι ο Ήλιος στα ζώδια του Νερού: Διαισθητική, περιποιητική, εσωστρεφής

Μπορεί να έχεις ακούσει πως πολλοί άνθρωποι γεννιούνται στο μέσο μεταξύ δύο ζωδίων και δηλώνουν πως διαλέγουν ποιο ζώδιο είναι ανάλογα την κατάσταση και την…Πηγή Skai