Το ποσό που θα πάρει ο 50cent για εμφάνιση στη Μύκονο

Lifestyle


Στις 13 Αυγούστου ο πασίγωνστος, Αμερικανός ράπερ θα εμφανιστεί στη Μύκονο σε γνωστό παραλιακό club.

Στις 13 Αυγούστου ο πασίγωνστος, Αμερικανός ράπερ 50cent θα εμφανιστεί στη Μύκονο για περίπου δύο ώρες σε πολύ γνωστό παραλιακό club του νησιού.

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε αστέρες του κινηματογράφου, του θεάτρου, της τηλεόρασης, της μόδας αλλά και του πενταγράμμου να κάνουν την εμφάνισή τους στο νησί των ανέμων και πολλές φορές οι μουσικοί καλλιτέχνες ζητάνε μεγάλα ποσά για να εμφανιστούν και να «τραβήξουν» κόσμο.

Αυτή τη φορά, ο ράπερ 50cent έχει βάλει τον πήχη σε ψηλό βάθρο και φαίνεται πως το αστρονομικό ποσό είναι πράγματι ακριβώς έτσι όπως χαρακτηρίζεται καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Μέμου από την εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις» ο διάσημος ράπερ θα λάβει το αστρονομικό ποσό των 250.000 ευρώ για τις δύο ώρες που θα κάνει εμφάνιση στη Μύκονο.

Παράλληλα, η διοργάνωση θα του πληρώσει κανονικά και το ταξίδι από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής μέχρι τη Μύκονο και την επιστροφή του που ανέρχεται στα 50.000 ευρώ περίπου. Οι πληροφορίες λένε πως την περίοδο εκείνη θα βρίσκονται πολλοί Αμερικανοί πολίτες στο νησί οι οποίοι ενδεχομένως να μη σκεφτούν και δεύτερη φορά το να πληρώσουν υπέρογκα ποσά για να δουν τον καλλιτέχνη ζωντανά.Πηγή Skai