Ωροσκόπιο Ιουλίου: Όλες οι αλλαγές και η αναστάτωση των προηγούμενων μηνών βγάζουν νόημα

Lifestyle


Τον Ιούλιο λοιπόν, τρεις αστεροειδείς, ο Χείρων, η Ήρα και η Εστία, μαζί με τον Δία μπαίνουν σε ανάδρομη τροχιά και μας οδηγούν σε μια βαθιά ανασκόπηση

Η περίοδος του Ιουλίου χαρακτηρίζεται από αλλαγές και αντιθέσεις. Από τη μια βρισκόμαστε στην εποχή του Καρκίνου, η οποία μας φέρνει πιο κοντά στην οικογένεια και στις ρίζες μας, από την άλλη προχωράμε μπροστά, αργά και σταθερά, αλλά πάντα με σκοπό.

Τον Ιούλιο λοιπόν, τρεις αστεροειδείς, ο Χείρων, η Ήρα και η Εστία, μαζί με τον Δία μπαίνουν σε ανάδρομη τροχιά και μας οδηγούν σε μια βαθιά ανασκόπηση. Στις αρχές του μήνα και μέχρι τα μισά του, είναι η ώρα να επανεξετάσουμε τις προθέσεις μας, σε ένα ίσως πιο θεωρητικό επίπεδο. Να εστιάσουμε όχι στη δράση, αλλά στη θεωρία.

Η Πανσέληνος στις 13 Ιουλίου είναι αρκετά απαιτητική, γιατί μας δείχνει τι δεν πάει καλά και τι πρέπει να αλλάξει στη ζωή μας. Μας φέρνει αντιμέτωπους δηλαδή, με πράγματα που αποφεύγαμε και μας ενοχλούσαν. Παράλληλα, μια γεωμετρική αρμονία θα σχηματιστεί στον ουρανό, προκαλώντας έντονα συναισθήματα και συγκινήσεις.

Το δεύτερο μισό του μήνα, στις 19 και 20 ο Ερμής και ο Ήλιος περνούν στον Λέοντα, και βάζουν τη ζωή μας σε μια νέα φάση έμπνευσης και πάθους, ενώ πραγματοποιείται μια σπάνια ευθυγράμμιση του Βόρειου Δεσμού με τον Ουρανό, τον πλανήτη που συμβολίζει το μέλλον. Τώρα όλες οι αλλαγές και η αναστάτωση των προηγούμενων μηνών, κατασταλάζουν κι αρχίζουν να βγάζουν νόημα.

Στις 28 Ιουλίου έχουμε τη Νέα Σελήνη, που μας προωθεί να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και τους στόχους μας. Είναι μια προετοιμασία κατά κάποιο τρόπο, για τις αλλαγές που έρχονται. Ας προετοιμαστούμε λοιπόν, και ας αποδεχτούμε τη νέα εκδοχή του εαυτού μας.

Κριός

Είναι η εποχή που θα αποφασίσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο και να συνδεθείς με την οικογένειά και τους φίλους σου. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη φωτίζουν μια πιο δημιουργική πλευρά του εαυτού σου. Ήρθε η ώρα λοιπόν, να ασχοληθείς με πιο διασκεδαστικά πράγματα. Επίσης, είναι μια περίοδος ανασύνταξης κι επανεξέτασης της ζωής σου. Νέα σχέδια, νέες προκλήσεις σε περιμένουν, καθώς ξεπερνάς τραύματα του παρελθόντος.

Ταύρος

Ο Ιούλιος θα είναι ένας μήνας, που θα σου μείνει αξέχαστος. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο σου στις 4 Ιουλίου, τα ένστικτα και οι επιθυμίες παίρνουν φωτιά. Αυτή η νέα πτυχή του εαυτού σου, γίνεται πιο έντονη με την επιρροή του Ουρανού και του Βόρειου Δεσμού. Αυτή η σπάνια ανακατάταξη στον ουρανό, θα διώξει το τετριμμένο, το παλιό και το στατικό από τη ζωή σου. Ήρθε η ώρα να προχωρήσεις σε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου.

Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα λοιπόν, να καταστρώσεις νέα σχέδια. Από τις 4 Ιουλίου και μετά οι αντιθέσεις μέσα σου θα ησυχάσουν. Θα υπάρξει μια σύζευξη λοιπόν, που θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις και να επανεστιάσεις σε νέα σχέδια και στόχους κι αυτό θα…Πηγή Skai