5η Επίδειξη Μόδας AμεΑ στο Παλαιό Φάληρο και με συμμετοχή Ολυμπιονικών

Πολιτική


Στέλνουμε από το Παλαιό Φάληρο σε κάθε πόλη, σε όλη την Ελλάδα, ως και έξω από τα ελληνικά σύνορα, το μήνυμα της ισότητας της ζωής των ΑμεΑ με τη δική μας» υπογράμμισε από το πάνελ της συνέντευξης Τύπου ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος

«Υπερπαραγωγή αγάπης» χαρακτηρίζεται η διοργάνωση 5η Επίδειξη Μόδας AμεΑ, που διοργανώνει το Σωματείο Δ.Υ.Α.Μ.Ε.Α. («Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, υπάρχουν μόνο άνθρωποι»), υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου (ΠΟ.Α.ΚΕ) του Δήμου και την αμέριστη στήριξη του Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022, στις 18.30,στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η αντίστροφη μέτρηση για μία εντελώς διαφορετική «πασαρέλα», που υπογράφει κατ’ αποκλειστικότητα, με τα ρούχα του, γνωστός Οίκος Μόδας, ξεκίνησε με την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι διοργανωτές σήμερα (Πέμπτη 15/9) στον Πολυχώρο του Δημαρχείου της πόλης.

Στην 5η Επίδειξη Μόδας ΑμεΑ, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα ν’ απολαύσει τους αθλητές σ’ έναν άλλον ρόλο απ’ αυτόν που τους έχει συνδέσει στο μυαλό του.

Θα δει τους Ολυμπιονίκες της ενόργανης γυμναστικής Ιωάννη Μελισσανίδη και του τριπλούν Πηγή Δεβετζή να «παρελαύνουν» παρέα με τους «στυλοβάτες» των προηγούμενων Επιδείξεων Μόδας, τους Παραολυμπιονίκες στην κολύμβηση Γιάννη Κωστάκη και Αλεξάνδρα Σταματοπούλου.

Αλλά αυτά δεν είναι τα μόνα ονόματα που θα δώσουν το δικό τους ρυθμό στην Επίδειξη Μόδας, καθώς στο… χαλί που θα στρωθεί στο παρκέ του «ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ» θα «παρελάσουν» και άλλοι αθλητές:

Δημήτρης Γλύκος (μαραθωνοδρόμος),

Ειρήνη Δρακωνάκη (πινγκ πονγκ),

Ανθή Λιάγκου (σφαιροβολία),

Χρήστος Μελέτης (ποδηλασία),

Δημήτρης Μπόσκος,

Νέρι Μαντέι Νιανγκουάρα (κολύμβηση),

Άννα Ντεντά (μπότσια),

Νατάσσα Πυργιώτη (μπότσια),

Δήμητρα Ραπάη (μπάσκετ),

Γιάννης Τσιγκάκος (μαραθωνοδρόμος),

Γιάννης Χαλάς (μαραθωνοδρόμος),

είναι κάποιοι απ’ αυτούς τους αθλητές που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του Σωματείου ΔΥΑΜΕΑ («Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, υπάρχουν μόνο άνθρωποι»), με τη λίστα να μοιάζει…ατελείωτη, με μία πλειάδα αθλητών, αλλά και μοντέλων (πρώην και νυν) να…Πηγήin.gr